Seslendirme Eğitimi
Seslendirme Eğitimi

Seslendirme Eğitimi; gerekli bilgi birikimine ve seslendirme deneyimine sahip eğitimciler tarafından verilebilen, sesinizi nasıl kullanacağınızın yöntemlerinin ve ifade etmeye çalıştığınız duyguyu nasıl seslendirmeniz gerektiğinin verildiği eğitimdir. Sesinizi kontrol etmeyi ve duygu değişimlerine göre tonlama yapma becerisini size kazandırabilen bir alandır. Bu kazandığı becerileri sadece hobi amaçlı olarak kullanmak yerine çoğu insan meslek haline getirmektedir. Çünkü, seslendirme ve dublaj sektörü çok geniş çapta bir iş kolunu oluşturmaktadır. Dublaj yapılması gereken yüzlerce film ve seslendirilmesi gereken binlerce karakter oyuncusu bulunmaktadır. Bu eğitimi alan kişiler bu sektörde ilerleyerek medya endüstrisine büyük katkılar sağlamakta ve kalıcı gelir elde edebilmektedirler. Her gün farklı bir dil ile seslendirilen filmleri, dizileri, belgeselleri ve kurumsal video ve reklamları düşünürseniz ne kadar büyük bir sektörden bahsettiğimizin farkına varabilirsiniz. Ayrıca, insanlar tarafından şu günlerde en çok tercih edilen yarı zamanlı işlerin başında gelmektedir.

Seslendirme Eğitimi Ders İçeriği

Seslendirme dersleri; Radyo, Televizyon, Sinema ve müzikal sektörde çalışan insanlar tarafından verilmektedir. Birçok medya unsurundan sesinin tanıdık geldiği insanlar bir anda sizlere eğitim veren öğretmenlere dönüşmektedirler. Bu öğretmenler öncelikle size ısınma tekniklerini uygulayarak sizi derslere hazırlar. Ses iyileştirme egzersizlerinin ardından ses modülasyon, telaffuz ve diksiyon eğitimleri verilir.

Seslendirme Dersleri

Bu eğitimlerden sonra dudak eşleştirme, duygusal vurgulama ve senaryo okuma teknikleri öğretilir. Ayriyeten, dublaj salonlarına ve kayıt stüdyolarına ziyaret gerçekleştirilip sizlere bu salonlarda kullanılan teknolojik ekipmanlar hakkında bilgiler verilir. Tüm bu eğitimlerin ardından kendinizi geliştirebilmeniz adına demo bir cd kaydınız oluşturulup, yanlışlarınızı düzelterek seslendirme yeteneğinizi ilerletebilmeniz amaçlanır. Aldığınız profesyonel  yaklaşık olarak 6 hafta sürecek olup, eğitmenlerimiz sürekli sizlerin kariyer rehberliğini yapmak için hazır olacaklardır.

Online Seslendirme Eğitimi

Dijital ortamların hayatımızın her anına girdiği çağımızda, eğitim türleri de artık online olarak etkili bir şekilde en tecrübeli ve deneyimli öğretmenler tarafından verilebilmektedir. Online seslendirme eğitimi, alanında uzman eğiticiler tarafından internet üzerinden siz değerli öğrencilerimize interaktif olarak verilmeye hazır durumdadır. Görsel ve işitsel materyaller ile sesinizi en kaliteli şekilde eğitebilir ve doğru bir biçimde kullanabilirsiniz. İçeriğinde nefes kullanma eğitimi, tonlama ve vurgulama eğitimi, diyafram eğitimi, ses egzersizi, fonetik eğitimleri, beden eğitimleri ve kulak eğitimleri bulunan online seslendirme eğitimini bu işin sanatını icra etmek veya kişisel gelişim basamağına sesini doğru kullanabilme becerisini de eklemek isteyen her yaştan insan katılabilir. Değerli zamanınızı en az şekilde kullanarak, bir eğitim kurumuna gitmeden, evinizden rahat bir şekilde ŞAN EĞİTİMİ almak istiyorsanız sizde online seslendirme eğitimine katılmalısınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!