Ripple Gelecekte Hangi Seviyede Olacak
Ripple Gelecekte Hangi Seviyede Olacak

Ripple Gelecekte Hangi Seviyede Olacak Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle internet kullanımı çok üst seviyelere geldi. İnternetin gelişimi dünya üzerinde kripto yani sanal paraların ortaya çıkmasına neden oldu. Günümüzde kripto paralar oldukça fazla artış gösterdi. Kripto paralar içinde en popüler hale gelen Ripple olmuştur. Ripple en değerli sanal paralar içerisinde yer almaktadır. Ripple Chris Larsen adlı kişi tarafından kuruldu. Bu yazımızda sorusuna cevap arayacağız.

Ripple Nedir?

Kripto paralar içerisinde en değerli ve popüler olan Rıpple 2012 yılında Rıpple Labs adlı şirket tarafından çıkartılıp geliştirilmiş bir sanal para adıdır. Çıktığı günden beri kendini en üst seviyelere getirerek en güvenli kripto parası olmuştur. Sürekli olarak değer kazanmaktadır. Milyonlarca kişinin yatırım aracı olmayı başardı. Uluslararası döviz piyasaları para transferlerinde Ripple çok fazla kullanılır hale geldi. Günümüzde Rıpple şirketi 500 den fazla finans kuruluşlarına hizmet vermeye devam etmektedir. Ripple Gelecekte Hangi Seviyede Olacak  Rıpple Bllockhain teknolojisi alt yapısıyla korunmaktadır.2018 yılında çıkarmış olduğu güncel sürümünü kullanmaya devam etmektedir. Merkezi ABD’dir. İnternet ile para gönderme işlemleri yapılmaktadır. Dünyanın her ülkesinde ofisler açmıştır. Ripplenin birçok avantajları bulunmakta bu avantajlar içerisinde en düşük maliyetle para transferi yapabilirsiniz. Rıpple kripto parasının arkasında dünyaca ünlü ve kuvvetli bir şirket bulunmaktadır. Kripto para transferlerinde diğer kripto paralar içinde en az komisyon alan bir sanal paradır. Para transferlerinde çok hızlı olmakta saniyeler içerisinde 2000’e yakın işlem yapabilmektedir. Rıpple şirketinin parası olan Rıpple almak isteyen yatırımcılar kripto borsası içerisinde XRP olarak adını görmektedirler. Burada Rıpple kripto parasının kısaltılmış olarak XRP adıdır. Yani Rıpple eşit XRP.

Rıpple Alım Ve Satımı Nasıl Yapılmaktadır?

Kripto para birimi Rıpple almak istediğinizde kripto borsası olan aracı kurumlar vasıtasıyla alım yapabilirsiniz. Türkiye’de birçok kripto borsası bulunmaktadır. Bu borsalardan birine kimlik bilgilerinizle kayıt olarak alım yapabilirsiniz. Bu firmalardan birine kayıt olup para aktarma işlemlerini yaptıktan sonra Rıpple alabilirsiniz. Kripto para borsalarından birine kayıt olmanızda en önemli nokta kendi adınıza açılmış olan banka hesabı olmaktadır. Başka birine ait banka hesabından para transferi yapamazsınız. Türkiye’de kripto para borsaları Rıpple alım satım işlerini yapmaktadır. Bu kripto borsaları

  • Paribu
  • Bitexen
  • Btc Türk
  • Bitay

Rıpple şu anda ve gelecekte yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam edecek. Rıpple yatırım yapanlar bol kazançlar sağlamaya devam edeceklerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!