Kripto Paralarda Kazanma Yolları
Kripto Paralarda Kazanma Yolları
Kripto Paralarda Kazanma Yolları Günümüzde teknolojinin de gelişmesi ile birlikte hayatımıza birçok yenilik girmiştir. Bunlardan birisi de yaklaşık 12 yıl önce ortaya çıkan kripto paralardır. Kripto paralar yatırım araçları arasında kısa sürede en çok kazandıranı olduğu için dünya genelinde birçok yatırımcısı bulunmaktadır. Şu anda ise kripto paraların toplam piyasa değeri azımsanmayacak kadar büyüktür. Dünya genelinde ileri gelen ülkelerden başlayarak en küçük ülkeye kadar herkesin yatırım yapmasına olanak sağlayan bu yatırım araçları doğru bir şekilde yatırım yapıldığında paranızı kısa sürede katlamanıza olanak sağlamaktadır. Ancak paranızı kısa sürede çok daha yüksek meblağlara yükseltebileceğiniz gibi kısa sürede de tamamen kaybedebilirsiniz. Onun için kripto paraya yatırım yapmayı düşünürken riske atabileceğiniz miktarlarla girmeniz ve acele ile davranmayarak sabırlı bir şekilde beklemeyi öğrenmeniz gerekmektedir. Kripto paraya yatırım yapılırken yapılan en büyük yanlış ise bir başkasının sözüne dayanarak alım satım yapmaktır. Kendiniz grafik okumayı öğrenmeli ve güncel haberleri takip etmelisiniz. Bu sayede neyin yükselişe geçip düşebileceğini az çok tahmin edersiniz. Kripto paralarda paranızı iyi kullanmayı bilirseniz kısa sürede yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Kripto Para Kazanç Elde Etmek

Kısa sürede paranızı katlayabileceğiniz kripto para yatırım seçenekleri:

Ön Satış: Ön satış bir kripto paranın piyasaya herkese açık borsalarda işleme çıkmadan önce size çok uygun fiyattan kripto para alma imkanı sağlayan bir seçenektir. Bu satış sırasında alacağınız kripto paralar çıkış yaptıktan sonra daha yüksek fiyatlardan borsalarda işlem görmeye başlayacaktır. Böylelikle paranızı kısa sürede katlama imkanına sahip olabilirsiniz. Ancak her ön satıştan kripto para almamalısınız bunun nedeni de ön satışlara olan büyük ilgi sonucunda bu alanda da dolandırıcılar ortaya çıkmıştır. İlk olarak projenin arkasındaki ekibi incelemeli projenin gelecekteki hedeflerini ve sonraki süreçte projenin hangi adımlar ile ilerleyeceğini öğrenmelisiniz ardından ne kadar büyük bir toplumun bu projenin arkasında olduğunu bilmeniz gerekmektedir. Küçük bir topluluğa sahip projelerde dolandırılma ihtimaliniz olduğu için bunlardan uzak durarak daha büyük kitlelere hitap eden projelere yatırım yaparsanız işinizi daha garantiye almış olursunuz. Projenin arkasındaki isimleri de araştırıp nasıl bir kariyer planları oldukları da çok önemlidir. Daha önceden bu gibi birçok projeyi hayata geçirmiş ve başarılı sonuç alan kişilerin yaptıkları projelerin başarılı olma ve yatırımcısına kazanç sağlama olasılığı daha yüksektir.

Büyük Borsalarda Listelenecek Kripto Paraları Almak

Büyük Borsalarda Listelenecek Kripto Paraları Almak: Dünya genelinde birçok borsa bulunmaktadır ve bazı kripto paralar her borsada bulunamayabiliyor zaman zaman borsalar ile geliştiriciler anlaşarak borsada o kripto para ile işlem yapılmasını sağlayabiliyor. Bu şekilde büyük borsalara yeni girecek kripto paraları başka borsalardan toplayabilir sonrasında ise büyük borsalara girdiğinde yüksek bir fiyat artışı yaşandığında satabilirsiniz. Bu şekilde paranızı çok kısa sürede katlayabilirsiniz. Ancak kripto para borsaya girdikten sonra dakikalar içinde çok fazla yükseleceği için hangi fiyattan bozacağınızı belirlemelisiniz. Çünkü ilk girdiklerinde hızlıca yükseliyor olsalarda ardından aynı hızda geri düşmektedirler. Bu da elde edeceğiniz kârın azalması demektir. Kimse bunu istemeyeceği için belirli bir kar oranına geldiğinde elinden çıkarmalıdır. Büyük borsalara girecek kripto paraları önceden elimizde bulundurmak için borsanın sosyal medya adreslerini ve bu güncel haberleri veren internet sitelerini takip etmeliyiz. Bu şekilde paranızı katlamak istiyorsanız kaybetmeyi riske alabileceğiniz miktarlarda yatırım yapmanızı öneririz. Burada da zamanında satışını yapamaz iseniz sonrasında zarar ile satma durumunda olabilirsiniz.

Borsaların Yeni Çıkaracakları Kripto Paraları Takip Etme

Borsaların Yeni Çıkaracakları Kripto Paraları Takip Etme: Kripto para borsalarının bazılarının kendi kripto paraları bulunmaktadır. Bunlar ilk çıktıkları zamanlarda büyük bir alım yapılarak fiyatları yükseltilir. Bu süre içerisinde eğer sizde alım yapabilirseniz aniden yükseliş sonrasında satım yaparak güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Borsalar yeni bir kripto para çıkaracaklarında bundan haberdar olmak için kripto para haberleri veren internet sitelerini ve borsaların sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Bu sayede erkenden haberiniz olur ve ona göre bir bütçe ayırma şansınız olur.

Bunlar size kripto para yatırımları arasında en fazla kazandıracak 3 seçenek ancak bunların dışında daha birçok kazanç elde edebileceğiniz yöntem bulunmaktadır. Kripto paralara yatırım yapmak istiyorsanız elinizde bir miktar paranın bulunması gerekmektedir. Kripto Paralarda Kazanma Yolları Ancak elimdeki para yok diyorsanız da bazı borsaların ve cüzdanlarını bazen düzenledikleri airdroplara katılım sağlayarak verdikleri kripto paralar ile işlemler yapabilirsiniz. Aynı şekilde bu airdrop etkinliklerine referans getirerek de kendi kazancınızı yükseltebilirsiniz. Yurt dışı merkezli airdrop etkinliklerini takip etmeniz daha yüksek meblağlarda kazanç elde etmenizi sağlayacaktır. Airdroplar ülkemizde doların yüksek fiyatlarda olması nedeni ile bize göre yüksek miktarlarda para dağıtmaktadır. Sık sık piyasa haberlerini takip ederek bu airdroplardan hemen haberdar olabilirsiniz. Genel olarak airdropu gerçekleştiren borsa veya cüzdan size airdrop ödülünü vermek için sizden KYC doğrulaması istemektedirler. Ancak her cüzdan ve borsanın güvenilir olmayacağını ve her borsanın da güvenliğine bu kadar önem vermediğini düşünürsek her borsa ve cüzdana KYC vermememiz gerekmektedir. Aksi taktirde güvenliği düşük borsalara saldırı düzenlendiği zaman bilgilerimiz ve içerideki paralarımız çalınabilir. Bunun için güvenliği yüksek ve dünya genelinde çok büyük bir kitleye sahip borsaları tercih etmeliyiz. Bazı borsalar ise bazı zamanlarda kendi içlerinde etkinlik düzenleyerek yüksek miktarlarda kripto paralar dağıtmaktadır. Bu fırsatlardan da yararlanarak kazanç elde edebilirsiniz. Kripto paralara yatırım yapacağınız da hiçbir kimseye neye, ne kadar, ne zaman yatırım yapmalıyım diye sormamalısınız aksi taktirde karşınızdaki bu alanda çok fazla bilgiye sahip değilse sizi yanıltabilir ve elinizdeki miktarı kaybetmenize yol açabilir. Kripto Paralarda Kazanma Yolları Güncel kripto para haberlerine dikkat etmeli ve grafik okumayı öğrenmeniz gerekmektedir. Grafik okumayı öğrenmek için internette birçok ücretsiz kurs ve eğitim bulunmaktadır bunlardan yararlanabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!