CTSİ COİN
CTSİ COİN

Ctsi coin nedir 2022 yılı geleceği Kripto paralarda çok çeşitlilik Kripto para yatırımcıları tarafından geniş bir araştırmaya neden oldu. Son zamanlarda CTSI coin hakkında büyük bir araştırmalar yapılmaktadır. Cartesi sözleşmesi yapılarak coin’in bir sonraki seviyeye taşınmasına yardımcı olunur. Piyasada bulunan altcoinler fiyat yönünden devamlı olarak değişim göstermektedir. CTSI coin Ethereum alt tabanını kullanmaktadır. Alt coinlere yatırım yapılarak coinlerin yükselmesine etki etmektedir. Burada CTSI coin nedir? 2022 yılı geleceği hakkında bilgi verilecektir.

CTSI (Cartesi) Coin Nedir?

Cartesi coin 2018 yılında Augusto Teixeria ve Erick de Mourra tarafından kuruldu. Başlangıç olarak tasarı olarak güvenilmez olan bir yapay zekâ pazarı olarak tasarlanıp daha sonraları blok zinciri ölçeklenebilir altyapı sınırlamalarını çözmeye yarayan katman 2 projesi olarak değiştirildi. Birden fazla blok zincir içerisinde yer alan merkeziyetsiz uygulamaların yani dApp’lerin gelişimini kolay hale getiren katman 2 ölçeklendirme çözümü olarak görülür. Bulunduğu blok zincir içerisinde bağımsız olarak görülür. Cartesi dApp oluşturma platformu diğerleriyle Ethereum ve Enjektif Protokol gibi daha fazla blok zincir içinde kullanılır. Bir hibrit Modeli oluşturulmuştur. Cartesi dApp geliştiricilerine kolaylık sağlaması için zincir içi vr dışı bileşenleri bulundurur. Cartesi kripto para birimi CTSI prof of stake ağına güç katan ve çok amaçlı olarak üretilen bir token özelliğini taşır. 2020 yılında 100 milyon adet CTSI satışa verildi.

CTSI Coin Gelecekte Ne Olur?

Kripto para borsası devamlı olarak değişim göstererek CTSI coin hakkında gelecekte ne olur? Gibi sorulara kesin bir cevap verilemez. Genel olarak CTSI coin’ yatırım yapılmadan önce çok iyi araştırma yapılması uygun olur. Alacağınız bilgi yardımı ile büyük kazanç elde edebilirsiniz.

Kripto para piyasalarına göre CTSI coin 6.33 TL olarak işlem görmektedir. 24 saat içerisinde -2.11 değişim gösterdi. 24 saat’lik hacim olarak 21.786.480 dolar oldu. Toplam piyasa değeri 218.996.44 dolar olmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!