Oturma Odasında Güzel Dekorasyonun Sırları

Oturma Odasında Güzel Dekorasyonun Sırları
Oturma Odasında Güzel Dekorasyonun Sırları

Oturma Odasında Güzel Dekorasyonun Sırları Oturma odasında güzel dekorasyonun Sırları aşağıdaki detaylı bir şekilde anlatılmıştır.

Oturma Odasında Güzel Dekorasyonun Sırları

1)Oturma Grubu Yerine Köşe Takımı

Oturma odasının temeli oturma grubu veya köşe takımı kullanımına dayanır. Her ne kadar kalabalık bir ailenin oturma grubu seçmesi köşe takımı seçmesinden daha mantıklı olsa da, köşe takımı her zaman daha şık ve modern bir görüntüye sahip olması nedeniyle oturma odasında güzel bir dekorasyon yapmanın ilk ve en önemli sırrıdır. Köşe takımının günlük kullanıma uygun bir renge ve dokuya sahip olmasına dikkat edilmelidir.

Örneğin çok açık renk köşe takımı kullanımı, sürekli kullanılan bir alan olan oturma odası için pek uygun olmayacaktır. Bunun yerine daha koyu veya en azından beyaz değil de gri, krem, sütlü kahve gibi renklerin seçilmesi oturma odasının kullanımını kolaylaştıracaktır. Süet veya kumaş gibi günlük kullanıma uygun dokuya sahip bir köşe takımı tercih edilebileceği gibi oturma odasında şıklık arayanlar için deri bir köşe takımı da oldukça dekoratif bir görüntü sergileyebilir.

2)Televizyon ve Televizyon Ünitesi Şıklığı

Oturma odasında güzel bir dekorasyon yapmanın bir diğer sırrı televizyon ünitesinin modern ve şık bir görüntüye sahip olmasıdır. Ayrıca televizyon ünitesinin göz yormaması için gereksiz ayrıntılarla dolu ve karmaşık bir görüntüye sahip olmaması, sade olması gerekir. Oturma odasına uygun büyüklükte televizyon seçimi de önemlidir.

3)Aydınlatma

Güzel bir dekorasyona sahip oturma odası için avize seçimi oldukça önemlidir. Oturma odasının genel tarzına uygun şık ve modern bir avize oturma odasının havasını tamamen değiştirecek ve güzelleştirecektir. Oturma odasının doğal ışığı yeterli değilse büyük bir avize kullanılması gerekebilir. Oturma Odasında Güzel Dekorasyonun Sırları  Işık açısından yeterli bir odaya sahipseniz avize seçimi ihtiyaçtan ziyade dekoratif bir nedene dayanır.

4)Halı ve Perde Seçimi

Oturma odasının genel tarzına ve rengine uygun halı ve perde seçimi oturma odasında güzel dekorasyonun en önemli sırlarından biridir. Halı ve perdenin renklerinin birbirine uyumlu olması ve aşırı desenli olmaması da odanın sade ve modern bir havaya bürünmesini sağlayacaktır; çünkü aşırı hareketli desenlere ve renklere sahip halı ile perde göz yorucu ve dekoratif olmayan bir görüntüye neden olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!