Ev Dekorasyonunda Estetik Kaygı

Ev Dekorasyonunda Estetik Kaygı
Ev Dekorasyonunda Estetik Kaygı

Ev Dekorasyonunda Estetik Kaygı Hepimizin farklı ihtiyaçları ve maddi olanakları ve buna karşın farklı zevkleri hatta çok farklı evleri var. Kimimiz klasik bir dekorasyon, kimimiz modern ya da minimalist olanları beğeniyoruz. Bazılarımız dekoratif eşyalara çok önem verirken, bazılarımız da çok sade olmasını seviyor. Hangisini tercih edersek edelim bir evin görünümü o evde yaşayan insanların karakterini yansıtır. Bu konuda kaygı duyanlarımız işi iç mimarlara bırakırken kimimiz bu konuyu kendi başımıza ele alırız. Bunlardan daha önemli olansa bizim yaşadığımız yerde mutlu olmamızdır.

Ev Dekorasyonunda Estetik Kaygı

Evin görünümünü bir kaç küçük tüyo ile değiştirebilirsiniz. İlk adım kesinlikle ışıklandırmadır. Eğer doğru şekilde ışıklandırma kullanırsanız evinizin güzelliği de o derece artacaktır. Ev eşyalarını satın almakta ikinci adımdır. Evinizin alanlarını bölerek değil tam bir resimmiş gibi düşünmeli, birbirine uyumlu parçaları bir araya getirmelisiniz. Üçüncü adım ise renklerdir. Eğer böyle bir gayeniz varsa doğadan ilham almalısınız.

Duvarlar

Aslında hayatımız boyunca hiç fark etmesek bile hayatımızı şekillendiren maddi alanların tamamı duvarlardan oluşur. Duvarlarınızı etkin kullanmalısınız. Bir oda içerisinde bir odak noktası belirlemeli ve orayı zevkinize göre dizayn etmelisiniz. Bunun için birçok uygulama var, onlardan yardım alabilirsiniz. Duvarlarınızda dekoratif eşya kullanmak yerine sadece renklendirme ile bile kendinizi yansıtan bir eve kavuşabilirsiniz.

Sevdiğiniz Her Şey

Aslında sevdiğimiz her şeyi kullanmalıyız. Kimsenin ne dediğini çok düşünmemeli ve aklımıza esen neyse onu yapmalıyız. Mesela ben rustik tarzı tercih ediyorum. Çok sevdiğim için bu tarzı evimin her alanında vurguladım. Sizde kendinizi tanımalısınız ve hangi tarzı seviyorsanız onu evinizin karakterine yansıtmalısınız. Bu günlerde en popüler olan tarz minimalist olanlardır. Sadeliği seviyorsanız bir araştırın derim. Tabi birde eklektik var eğer ne istediğinize karar veremiyorsanız o zaman mutlaka eklektik tarzı tercih etmelisiniz.

Ustaca dokunuşlarınızla harikalar yaratabileceğiniz bu tarzda dizayn ettiğiniz evinize misafirleriniz kesinlikle hayran kalacaktır. Hem de hiç kısıtlama yok antika bir vazonun yanına alakasız bir saat bile koyabilirsiniz. Ev Dekorasyonunda Estetik Kaygı Her şey sizin güzel gören gözlerinize bırakılıyor. Estetik algınızı geliştirmek için bol bol ev fotoğrafları inceleyin. Neden hepimizin evi dergi kapaklarından çıkmış gibi olmasın ki.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!