Lens Fiyatları, Detayları Özellikleri

featured

Lenslerde Uygun Fiyat Garantisi
Uygun fiyatlara, dünya markası lenslerden sahip olmak isterseniz Lens Optikal firmasının kampanyalı ürünlerine göz atabilirsiniz. Tanınan firmalarla çalışan işletme, online olarak sizlere lens hizmeti sunmaktadır. Lenslerde farklı kampanyalar sağlayarak, insanların diledikleri ürünlere cazip fiyatlarla ulaşmasında yardımcı olur.

Günlük Lenslerde Kampanyalar

Günlük lensler, kişilerin sabah takıp gece yatmadan önce çıkartarak çöpe atması gereken lenslerdir. Özel solüsyonun içerisinde küçük ambalajında gönderilen lenslerinizi dilediğiniz zaman yerinden çıkartarak takabilir ve kullanımı bittikten sonra çöpe atabilirsiniz. Sitede günlük lenslerde 6 kutu alımında toplamda ödenen ücret üzerinden indirim sağlanmaktadır. Reçetenizin fotoğrafını siteye yükledikten sonra siparişiniz işletmeye iletilmektedir.

Aylık Lenslerde Kampanyalar

Aylık lensler düzenli olarak bakımı yapılması gereken ürünlerdir. Bu ürünler içerisinde solüsyonu olan kaplarla birlikte gönderilir. Lens Fiyatları Site üzerinde belirlenen firmalardan dört kutu alımı ve üzeri gerçekleştirdiğinizde, kullanacağınız solüsyonları sizlere ücretsiz olarak göndermektedirler. Genellikle numaralı lensleri aylık olarak alan kullanıcılar, uzun süre kullanabilecekleri numaraları siteden sipariş ederek, ürünlerine kavuşabilir.

Renkli Lens Kampanyaları

Renkli lensler kullanmak isteyen ve yanında özel solüsyonuyla birlikte ürün sipariş etmek isteyenler, Freshlook ürününün kampanyasından faydalanabilirler. Dört kutu ürün alımında, 360 ml solüsyon hediye ederek, süreç boyunca lenslerinizin bakımını, temizliğini yapmanızı sağlamaktadır. Dilediğiniz renkte sipariş verebileceğiniz lenslerde, numara seçeneği yoktur. Bu yüzden gözlerinde rahatsızlığı olmayan kişilerin tercih etmesi daha doğru ve kolay olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!