Oturma Odanız İçin Dekorasyon Fikri

featured

Oturma Odasıyla İlgili Dekorasyon Yazıları Oturma Odası İçin Fikirler Bu yazımızda sizinle oturma odasında olması gereken düzeni anlatacağız. Hepimizin bildiği üzere oturma odası gün içindeki tüm yorgunluğumuzu akşam eve gelip atmak istediğimiz yerdir. Oda kesinlikle sadelikten yana olmalıdır. Dinlenmek istediğimiz için gözü fazla yoracak eşyalar olmamalı.

 Oturma Odanız İçin Dekorasyon Fikri

Oturma odanızın dekorasyon şekli tamamen size kalmış olmalı. Rahatlamak için oturduğunuzda görmek istediğiniz şeyler tamamen sizin düşüncelerinize göre planlanmalı. Şimdi otur ve düşün. Odanda ne görmek istiyorsun. İlgi alanlarına yönelik şeyler düşün.

 Zevklere Göre Eşya Seçimi

Herkesin evde yapabileceği ve yaptığı bir çok hobi vardır. Kimi vardır yazı yazmayı sever, kimi vardır bilgisayarla uğraşmayı, kimi kitap okumayı sever. Hepimizin farklı istekleri vardır ve çoğu insan hobilerini yaparken dinleneceğine inanır. Bu sebeple oturma odanızda hobilerinizle uğraşabilirsiniz. Kitap okumak hobisi olan insanlar tüm günün stresini atmak için açıp bir kitap okumak ister. Bunun için kendinize duvardan duvara bir kitaplık alabilir veya yaptırabilirsiniz. Müzik dinlemekten hoşlanıyorsanız ve enstrüman çalmayı biliyorsanız ilgilendiğiniz bir müzik aleti alıp oturma odanızın baş tacı edebilirsiniz. Mesela duvarınıza bir keman asabilirsiniz. Veya dekorasyon amaçlı bir piyanoyu odanızın yıldızı haline getirebilirsiniz. Yazı yazmak istiyorsanız kendinize büyük bir çalışma masası alabilirsiniz.

 Göze Hoş Gelebilecek Dekorasyon Eşyaları

Her gün lambanın altında oturmaktan sıkıldınız mı, o halde hemen odanızı aydınlatacak yeni fikirler düşünün. Mesela duvarınızı süsleyebileceğiniz bir led ışık alın hatta duvarınızda ailenizle veya sevdiklerinizle olduğunuz fotoğrafları yapıştırıp etrafını led ışıklarla süsleyin. Oturma odanızın belirli yerlerine mumlar yerleştirin. Akşam işten geldiğinizde yakın mumlarınızı alın kitabınızı ve oturun. Hatta hoş kokulu mumlarla kendinizi şımartabilirsiniz. Koltuk seçimleriniz kesinlikle çok önemlidir. Bir oturma odasının en önemli parasıdır. Yattığınız veya uzandığınız zaman sırt zevkinizi de göz önünde bulundurarak bir koltuk seçimi yapın. Ve bu koltukların yerleştirme şeklini de televizyon izleyebileceğiniz bir şekilde yapmaya çalışın. Artık bir televizyon seçimi de yine size kalmış. Büyüklük ve küçüklük konusunda gerekli seçimi yapıp koltuğunuzla uyumlu bir şekilde oturma odanıza yerleştirin.

oturma-odasi-dekorasyon-fikirleri
oturma-odasi-dekorasyon-fikirleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!