Mobilya Dekorasyon Fikirleri

Mobilya Dekorasyon Fikirleri
Mobilya Dekorasyon Fikirleri

Mobilya seçimi evimizin en önemli giysileridir diyebilir ve bu şekilde betimleme yapabiliriz. Herkesin hayalidir ki kendi zevk ve hobilerimize göre evlerimizi dizayn edelim. Mobilya Dekorasyon Fikirleri Bir nevi kişisel ruhumuzun ve fikirlerimizin bir gerçeklik ile evimize yansımasıdır.

 EVİMİZİ NASIL DİZAYN EDEBİLİRİZ?

Öncelikle evimizde bir uyum olması gerektiğini biliyor olmalıyız. Ve gerçekten ön planda tutmak istediğimiz mobilyalarımızı ve renk seçimlerimizi detaylı düşünüp karar vermeliyiz. Verdiğimiz kararlarımızı plan evresinden yapım aşamasına dökmek için de hem maddi hem de hitap ediş şekline göre tekrar gözden geçirmeliyiz. Evimizin şekli nasıl? Büyüklüğü ideal mi? Ya da tercih edilecek mobilyalarımızı kaldırabilecek mi? Spor bir oda yaratmak istersek mesela, daha yere yakın ve ince kumaş tercih edebiliriz. Ya da klasik bir görünüm isterseniz, daha ağır tonlarda ve süet kumaşlar tercih edebilirsiniz.

 MOBİLYALARIMIZI NASIL SEÇMELİYİZ?

           Mobilya dekorasyonu oldukça risklidir aslında. Mesela mobilyalarımızın büyüklüğü bulunduğu odanın şekline, mobilyalarımızın rengi odadaki renk ahengine uygun olmalıdır. Küçük bir salona sahip eviniz varsa; “L” koltuk tercih etmek hem evinizdeki kullanım alanını kısıtlamaz hem de ortamda ferah bir görüntü olmasını sağlayacaktır. Mobilya Dekorasyon Fikirleri Ya da renk uyumu açısından betimlemek gerekirse; küçük bir odaya alacağınız mobilyanın açık renkte olması bulunan ortamı daha geniş ve daha ferah gösterecektir.

 Mobilya Dekorasyon Fikirleri

MOBİLYA SEÇİMİ YAPARKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ? Mobilya seçimi yaparken tercih edilmesi gereken en önemli hususlardan biri de; alınan mobilyaların kullanışlı olmasıdır. Mesela; açış renkte seçilen bir mobilya kirlenme ihtimali yüksek olacağından kullanışsız olabilir. Küçük çocuklu ve oyun oynanması açısından risk taşıyan ya da yoğunlukla kullanılan ve göz önünde olan mobilyalarımız temizlik açısından da risk taşıyacağı için tercih edilmesi pek mantıklı ve kullanışlı olmayacaktır. Mobilya Dekorasyon Fikirleri Tercih edilen mobilyalar kalabalık bir aile için ya da sıklık ile kullanılacak ise daha az kirlenecek mobilya seçimi yapılması ve renginin daha koyu tercih edilmesi gerekir. Bu konuda dikkat edilirse dizayn açısından rahat edileceği kesindir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!