Dekoratif Ev Modelleri

Dekoratif Ev Modelleri
Dekoratif Ev Modelleri

Dekorasyon Rotasyonunun Başlangıcı

Ucuz yeni ev aksesuarları için mağazaları kontrol etmeden önce, neden halihazırda olanı alıp bazı yeniden düzenlemeler yapmayalım? Çoğumuz gibi, Dekoratif Ev Modelleri evlerimizdeki renk düzenleri yatak odasından büyük odanıza benzer, bu nedenle yatak odasında sahip olduğunuz vazoyu almayı deneyin ve büyük odanızda baskın bir yere yerleştirin. Önce satın almadığınız bir tür çiçek ile doldurun, bu renkleri evinizde vurgular ve aniden yeni bir görünüme kavuşursunuz.

Dekoratif Ev Modelleri

Aksesuarlarınızın ve renklerinizi mevsimsel olarak döndürmek de eğlenceli olabilir. İlkbahar ve yaz mevsiminde dolaştığınızda, daha sıcak bir ilkbahar ve yaz aylarında eğlenceli ve şenlik yağan daha canlı bir kırmızı için sonbahar ve kış açısından çok zengin görünen kızılcık kırmızı ürünlerini takas etmek isteyebilirsiniz. Kışın sehpanızdaki sergilediğiniz uzun vazoda çiçekli berri kollarını çıkarın ve ilkbahar veya yaz için parlak postlar veya lahana lapası takas edin. Birdenbire, evinizde çok fazla değişiklik yapılmaksızın ferahlatıcı yeni bir his var. Eviniz aksan renkleri ile çoğunlukla nötr durumdaysa, kanepedeki yastıkları, mumları ve masalarda bulunan vazoları her zaman yeni renk kombinasyonları için hızlı ve kolaydır. Nötr sıkıcı olmak zorunda değildir!

Dekoratif Ev Modeller

Biraz daha enerjiniz varsa ve daha büyük bir etki yaratmak istiyorsanız, evinizdeki mobilyaları yeniden düzenleyin. Yatağı yatak odanızın karşısında konumlandırmayı deneyin. Bu, oda odak noktasını daha belirgin hale getirecektir. Gündelik veya yatma masaları için diğer odalardan masalar kullanmayı deneyin. Ayrıca, duvara paralel olarak yerleştirilen ve bir köşeden çıkıntı yapacak şekilde taşıyan bir odada bir parça mobilya alarak, alanın görünümünü gerçekten değiştirebilirsiniz. Dekoratif Ev Modelleri Köşedeki bir masaya ya da yatağa tırmanmak tamamen yeni bir heyecan katıyor.

 Bir Facelift Alın Belki mutfak veya çamaşır odası dolapları biraz eski veya arındırmaya ihtiyaç duyar gibi görünüyor. Biraz para kazanmak veya bankayı bir profesyonel seçmek için boşaltmak için bu kırılgan işi kendiniz üstlenmek yerine, hızlı, daha ucuz bir stil makyajı için dolapların önlerini değiştirmeyi düşünün. Dekorasyon Aynı üreticiyi kullanırsanız, bunun ne kadar kolay olabileceğine şaşıracaksınız. Mutfağınızı küçük bir maliyetle değiştirebilecek başka bir seçenek için, Dekoratif Ev Modelleri eski kolları daha güncel bir hale getirmeye çalışın ve mutfak ortamınıza da yeni bir katma değer katacaktır.

Dekoratif Evler

 İlk izlenimler   Büyük bir etki yaratacak küçük değişiklikler yalnızca evinizde büyük çalışma yapmakla kalmaz, aynı zamanda dışarıda da çevirir. Evinizin kaldırım çekiciliğine hızlı bir şekilde geçiş yapmak için ön kapınıza farklı bir renkte yeni bir kat boya vermeyi deneyin ve yapabileceğiniz farkı göreceksiniz. İster renk hafifletir, daha koyu hale getirir veya basit bir siyaha dönüşür, evinizin cephesi çok farklı hissedecektir. Arka bahçede veya avluda küçük aksesuarlar, bölgeyi tonlarca kişilikle doldurabilir. Benzersiz fenerler veya açık hava halısı, vibeyi anında değiştirir ve arka bahçenizin vahasını eviniz gibi hissetmenizi sağlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!