Cam Dekorasyon Fikirleri 

Cam Dekorasyon
Cam Dekorasyon

Cam icat edildiğinden günümüze dek bizim için en güzel buluşlardan bir tanesidir. Cam Dekorasyon Fikirleri Yıllardır cam sağlıktır diye biliriz ve hayatımızın her alanında kullanırız.

Evde geri dönüşüm camları  Evimizde, özellikle mutfağımızda cam ürünler oldukça fazladır. Ve bir şeyden çok fazla olması gözümüze karmaşa gibi gelir ve onlardan bir an önce kurtulmak isteriz.

İşte hazırladığımız camdan yeniden ürün ortaya koyma fikirle ile evimize, odamıza, salonumuza, balkonumuza harikalıklar katma zamanı. Evimiz kendiliğinden dekorasyon fikirleriyle can bulacaktır.

 Camdan gelen fikirler

Düğme kutusu Mutfağımızdaki kavanozlar sadece turşu kurmak içinmiş gibi algıları yok sayma zamanı. Hem ucuz hem de minik dokunuşlarla çok amaçlı kullanıma hazır hale getirebiliriz. Yeter ki bir kavanoz ve ne için kullanacağımızı bilirsek harikalar yaratmak parmaklarımızın ucundadır.

Cam Dekorasyon Fikirleri 

Kavanozu düğme kutusu olarak kullanacaksak kapağı üzerine güzel oynamalar yaparak şık bir görünüm elde edilebilir. Kapağın üst kısmına biraz elyaf koyup en bir kumaşla kapağı kaplayıp diktiğimizde düğmeli için harika bir görünüm olacaktır.

Vazolar Yine ihtiyacımız olan sadece bir kavanoz. Hangi büyüklükte olması tercihiniz arasındadır. Bazen sprey bir boya ile sade veya karmaşık renkler verip, bazen makrame ipleriyle kavanozu tutkal yardımıyla sıkıca sarıp güzel bir vazo etmek işten bile değildir. Mobilyalarımıza uygun dekorasyon olursa daha keyif alınarak yapılır.

 Estetik görünümlü mumluklar şamdanlar

Bir kavanozun mucizevi değişimini mumluklarda şamdanlarda görebiliriz Evimizde veya hobi merkezlerinden alınan kupür veya tüllerle kavanozun etrafı kendi zevkinize göre kaplandığında sizler için çok paralar vererek aldığınız şamdanlardan kat kat güzel olacaktır. Cam Dekorasyon Fikirleri Daha sempatik bir hale getirmek içinde kavanozun uç giriş kısmına uygun kurdele veya iplerden boncuklu fiyonklar yapılarak estetik bir görünüm elde edilebilir.

Camdan Kalemlik yapımı

Konserve için kaldırdığımız ve büyüklüğü tercihe bağlı bir kavanoz ile çalışma odanıza, çocuklarınızın odasına güzel, şık kullanılacağı odanın mobilya tasarımına uygun olarak çeşitli görünümlü kalemlikler yapılabilir. Belki sprey bir boya ile belki güzel kumaş kaplama ile masanıza şık bir görünüm verilebilir.

 Camdan ev süsü

Evinizde, salonumuzda, üniteler, vitrinler içinde şık gösterişli kendi yaptığınız eşyaları kullanılabilinir. Evinize, tonlarına uygun tasarımlar ile daha göze hitap eden zamanlar geçirilebilir.

Sadece kavanoz temin edilmesi ve hangi süs ile sülenmesi tercihe kalmıştır. Bazen tül ile bazen deniz taşları ile, bazen sabırla kavanozlar boyanarak çok şık süs eşyaları elde edilir.

Sihirli dokunuşlar dekorasyon sıradanlığını çok gösterişli bir şekilde teşhir eder.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!