Antreye Göre Kademeli Yerleşim

Antreye Göre Kademeli Yerleşim
Antreye Göre Kademeli Yerleşim

Antre, eve adım atıldığında karşılaşılan ilk yerdir. Dolayısıyla antrenin düzenlenmesi, mevcut alana yönelik uygun çözümler üretilmesi son derece önemlidir. Antreye Göre Kademeli Yerleşim  Ancak unutulmaması gereken her antrenin birbirinden farklı olduğudur. Antrenin boyutlarına uygun bir yerleşim yapılmasına dikkat edilmelidir.

 İşlevsellik Sunan Kademeli Yerleşim

Nasıl bir antre dekorasyonu, alanın işlevsel kullanımını artırır? Öncelikle kademeli yerleşimden bahsetmememiz gerekiyor. Kademeli yerleşim, aslında hepimizin bildiği gibi duvara monte etme ya da asma yoluyla oluşturulan basit depolama alanlarından oluşan bir sistem. Bu sistemi oluştururken bir iç mimardan ya da endüstriyel tasarımcıdan yardım alabileceğiniz gibi, tamamen kendi imkanlarınızla ve çok daha uygun fiyatlara da üretim yapabilirsiniz. Üstelik bazı malzemeleri geri dönüştürebilme imkanınız da var.

Antreye Göre Kademeli Yerleşim

Örneğin, eski tahta kasalar kullanılarak üretilen raflar ve bunlara monte edilen basit metal aksesuarlarla kendi kademeli depolama sisteminizi oluşturabilirsiniz. Puf ve sandık gibi oturma elemanları ile zeminden yerleşime başlayabilirsiniz. Ayakkabılıklar ya da farklı objeler için kutular kullanabilir, daha üst kısımda askılıklar ile yerleşiminizi gerçekleştirebilirsiniz. Antreye Göre Kademeli Yerleşim Tüm bunlar açık bir sistem olabileceği gibi, kapalı bir dolap görünümünde olup kademelendirmeyi arka planda da oluşturabilirsiniz. Tercih sizin.

 Farklı Antre Boyutlarına Göre Yerleşim

Antremizin boyutları, yani genişliği ve uzunluğu uygun bir dekorasyon için çok önemlidir. Dar antrelerde yerleşim için fazla yer tutmayan elemanlar örneğin ayakkabıların dik olarak yerleştirilebildiği ayakkabılılar tercih edilebilir. Eğer dar ve uzun bir antreye sahipsek, bütün bir duvar yüzeyini kullanabilir, klasik dolap görüntüsü yerine duvar üzerine depolama elemanlarımızı yerleştirebiliriz. Böylece antremiz, monoton bir yüzey algısından da kurtulacaktır. Küçük ya da büyük aynalar da dekorasyonun bir parçası olabilir. Eğer daha genişçe bir antreye sahipsek, depolama alanlarını rahatlıkla artırabilir, sanatsal çalışmaları, farklı objeleri kademeli yerleşimimizin bir parçası haline getirebiliriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!