Dekorasyon Özel Mi Yapılmalıdır

Dekorasyon Özel Mi Yapılmalıdır
Dekorasyon Özel Mi Yapılmalıdır

Öncelikle konumuza dekorasyon nedir diyerek başlayalım. Bir şeyleri dekore etme, bir yerleri süsleme olayıdır ve bu olay öznel bir olaydır. Dekorasyon Özel Mi Yapılmalıdır Yani kişiden kişiye, zevkten zevke değişir. Çalıştığımız ortam, oturduğumuz ev, giydiğimiz kıyafetler…

Hepsi bizim kendi zevkimizi yansıtır. Bu durumda başlığımızda bulanan ‘dekorasyon özel mi yapılmalıdır?’ sorusunun cevabı otomatikman yanıtlanmış oluyor. Ev örneğimiz ile bu durumu açıklamaya çalışalım.

Evimizin banyosu ile başlayalım. Kimileri banyoda siyah ve beyazın asilliğini kullanmak ister. Kimileri ise mavi, yeşil gibi iç açıcı tonlara kaçabilir. Bu tamamen renk zevkine bağlıdır. Kimileri banyoda ferahlık isteyerek az eşya ile sade bir dekor oluşturur. Aynı şekilde kimileri banyoya bolca tablo eklemeyi bile sever. Onlara göre o dekorların çokluğu onları mutlu eder çünkü.

Dekorasyon Özel Mi Yapılmalıdır

Evimizin salonu ise klasik bulunan eşyalar dışında (koltuk, televizyon, sehpa vb.) ya çok doludur ya da gereksiz eşyalardan arınmıştır. Dekorasyon Özel Mi Yapılmalıdır Bu da yine kişiden kişiye değişen bir durumdur. Dekore etme olayı tablolar, kitaplıklar, raflar, perdeler, minderler ve aklınıza gelebilecek birçok eşya ile değişir. Bu olay zevkten zevke değiştiği için kişiye özel olmalıdır. Yani ben salonumda beyaz perde seviyorum diye komşu da beyaz perde sevmek zorunda değildir.

Dekorasyon Özel Mi Yapılmalı

Son olarak bir de mutfağa göz atalım. Mutfakta dekore etme ürünü olarak aklıma gelen küçük ama gerekli ürünler var: kahve makinesi, waffle makinesi, ekmek kutusu, mikrodalga fırın. Bu ürünler bazı insanlara göre çok gereksizdir. Bazıları kahveyi ocakta yapmayı sever, waffle sevmez bu durumda makinesine ihtiyaç duymaz, ekmekleri kutuda saklamaktan hoşlanmaz, mikrodalgayı ise zararlı bulur.  Dekorasyon Özel Mi Yapılmalıdır Ama bazılarına göre bunlar ihtiyaç olmasa bile bir dekor ürünüdür. Çeşit çeşit renkleri ile mutfağa canlılık katar.

Bu sadece evde değil gerekli her alanda böyledir. İç dünyamız kendimizindir ve bu da bizim dış dünyamıza yansır. Dekore etmekte bir dış dünya olayı olduğu için özel ve özenli yapılmalıdır. Bu durumda tek yapmamız gereken zevklerimizi ortaya dökmektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!