Bebek Odası Dekorasyon Önerileri

Bebek Odası Dekorasyon Önerileri
Bebek Odası Dekorasyon Önerileri

Bebek Odası Dekorasyon Önerileri Anne adayları daha hamile olduğunu öğrendiğinden beri tatlı heyecana kapılırlar. Bebek için birçok alışveriş yapılır. Ama anne ve babaya en heyecan verici olanı ise bebek odası hazırlamaktır. Bebeğin odasını hazırlarken onun rahatını sağlamak ve bebeğe tehlike oluşturabilecek durumları ortadan kaldırmak gerekir. Rahatlık ve güvenlik bebek odası hazırlanırken göz önünde bulundurulması gereken iki önemli unsurdur.

Bebek Odası Dekorasyon Önerileri

Eşyaların Sağlıklı Ve Kolay Temizlenebilir Olması Önemlidir Bebek odası hazırlanırken her şeyden önce eşyaların sağlıklı ve kolay temizlenir olması gerekir. Tahta yer döşemeler çok kir tuttuğu ve zor temizlendiği için bebek odası dekorasyonunda tercih edilmemelidir. Bebek Odası Dekorasyon Önerileri Aynı şekilde odaya serilecek halı toz ve mikroorganizma barındırdığı ve odadaki nemi de emdiği için alerjisi olan bebekler için kullanılmaması bebek için daha uygun olmaktadır. Metal mobilyalar manyetik alan ürettiği ve organizmayı olumsuz yönde etkilediği için bebek odasında büyük metal eşyalar bulundurulmamalıdır. Bebeğin odasına alacağınız mobilyaların ağaçtan yapılmış olanını ve toksit olmayan boyaların kullanıldığı mobilyaları tercih etmelisiniz.

Sarı Ya Da Beyaz Işık Kullanılmalı Bebek odası hazırken odanın ilk önce hava alan ve güneş ışığı giren bir oda olmasına dikkat edilmelidir. Hazırlanan odada dekorasyon için kullanılacak avize çok ışık vermemeli, avize ufak olmalı ve sarı ya da beyaz ışık tercih edilmelidir.

Bebek Odası Dekorasyon Fikirleri

Pastel Renkler En İdeal Olanıdır    Bebek odası dekorasyonu için kullanılan pastel renkler en ideal olanıdır. Mavi ve yeşilin tonları sakinleştirici bir etkiye sahiptir hem de sinekleri de odadan uzak tutar. Duvar rengi olarak koyu tonlar odayı daha küçük ve basık göstereceğinden açık tonlar tercih edilmelidir. Bebeğin odasında fildişi, kum beji, buz rengi ve opak renkler rahatlıkla tercih edilebilir. Kırmızı odaya renk katacağı ve odayı canlandıracağı için duvar renginde ve bir kaç eşyada kullanılarak bebek odası daha hoş hale getirilebilir.

 

Duvara Çizgi Film Temalı Görüntü Verilebilir Bebek odası için dolap, şifonyer, komodin, sandık ve beşik kullanılarak göze hitap eden bebek odası oluşturulabilir. Hazırlayacağınız oda küçük ise, çok pratik ve az yer kaplayan mobilya tercih edilmelidir. Duvara monte raflar küçük odalarda çok idealdir. Bebek odası dekorasyonunda öneri olarak duvara çizgi film temalı görüntü verebilirsiniz. Bebek Odası Dekorasyon Fikirleri Bu görüntü bebek odasını daha dikkat çekici hale getirmeyi sağlayacaktır. Bebek karyolasına tül yerine daha kalın ve desenli kumaş ile dekoratif bir cibinlik tasarlayarak bebek odasını daha sıcak ve dikkat çekici görünüme kavuşturabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!