Öğrencilere Kredi Kartı Veren Bankalar

featured

Öğrencilere Kredi Kartı Veren Bankalar Ülkemizde ortalama 8 milyon üniversiteli öğrenci yer almaktadır. Bu öğrencilerin çoğunluğu ikamet adresi dışındaki şehirlerde öğrenim görmektedir. Aileden uzaklaşan bireyler bu süreç içerisinde para yönetmeyi de öğrenmektedirler. Kimi zamanlar parasını yanlış yöneten veya yönetemeyenler kredi kartı ihtiyacı duymaktadır. Peki, öğrencilere kredi kartı veren bankalar hangileridir? Bu sorunun cevabına yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Öğrencilere Kredi Kartı Veren Bankalar

Öğrencilerin kredi kartı başvurularında istedikleri limitler çok yüksek olmaması nedeniyle genellikle birçok banka tarafından verilir. Aşağıda listelediğimiz bankaların limitleri, başvuru ve diğer şartlarına ulaşabilirsiniz:

VakıfBank

Vakıfbank öğrencilere yönelik çıkardığı kart olan “Like Card” sayesinde harcamalarınızı 12 taksite bölebilirsiniz. 28 yaşını geçmemiş bütün öğrencilerin başvurabileceği bu karta “LİKE” yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak 5724’e SMS atarak başvuru yapabilirsiniz. Verilen limit genellikle 1.000 – 1.500 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Ziraat Bankası

En çok tercih edilen “Bankart Genç” kartının yıllık herhangi bir kart ve hizmet bedeli bulunmamaktadır. 18 – 26 yaş arası gençlerin tamamı başvurabilir. “GENC BANKKART” yazarak 5724’e göndererek SMS kanalı ile başvuru yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra resmi internet sitesi veya şubeleri ziyaret ederek başvuru yapabilirsiniz. Limit ise genellikle 500 – 1.500 TL arasında tanımlanmaktadır.

Akbank

Yıllık ücreti olmayan  “Axess Kampüs Modu” kartından 18 – 30 yaş aralığı bütün öğrenciler başvurabilmektedir. Bu kartın başvurusu için Akbank’ın resmi web sitesini ziyaret etmelisiniz. Öğrencilere Kredi Kartı Veren Bankalar Alışverişleriniz için taksitlendirme fırsatlarından yararlanabilir ve harcadıkça bonus para kazanabilirsiniz. Limiti ise genellikle 600 – 2.000 TL arasında farklılık göstermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!