Bitcoin Alma Zamanımıdır?

BİTCOİN ALINIR MI ?
BİTCOİN ALINIR MI ?

PİYASALARDA SÜREKLİ DALGANMA NEDEN OLUR.

BİTCOİN ALINIR MI ?

Özellikle geçen hafta altın ve dolar cephesinde ciddi bir yükseliş hâkimdi bu yükseliş devam edecek mi etmeyecek mi bunun hakkında yazacağız.

Bitcoin de önemli bir dalgalanma vardı değerlendireceğiz. ?

Almanya ekonomisi Gayri safi yurtiçi hâsılatı Pandemi nedeniyle 300 milyar Euro zarara uğradı. Bu aslında çok önemli rakamdır, Almanya ekonomisi için bile bu söz konusudur. Bu yapılan yardımları kapsamaz, bunu söylemekte fayda var. Pandemi nedeniyle yaşanılan daralmadan dolayı, uğradığı zarar bu oluyor. Gelişen piyasalarda stres göstergeleri oldukça yüksek bir seviyeye çıkacaktır. Kredi ve borçlar riski konusunda ilerleye dönemlerde stresli bir ortam öngörülmüştür. Türkiye de vatandaşların şirketlerin ve kamusal alanların borçlandığını görüyoruz. Yüksek faizlerde risk ortamını arttırmaya devam ediyor. Piyasalar gördüğünüz üzere sürekli dalgalanma yoluyla devam ediyor. Kısa vadede neler olur bilmek gerçekten sıkıntı gibi duruyor. Piyasada kısa vadede ne olacak, kimse buna öngörü yapmıyor.

Kimse yarın ya da bir saat içinde ne olacak bilemez. Bizim piyasalarda temel teknik analiz yapılması uygun olabilir. Bitcoin Alma Zamanımıdır? Teknik analize inanma hatta teknik analizsiz kalma demişler. Teknik analizde yumurta tavuk ilişkisi vardır. Bu durum sizi grafik alanlarda ilerletebilir. Bunu için Youtube sayfalarına fazla takılmayın, daha önce yatırımlar yapan kişilerden yardım isteyin. Teknik analizlerde tele gram kanalı takip etmenizi tavsiye edebilirim. Piyasanın değeri negatif bir şekilde devam edeceği söyleyebilirim. Elon Muskta tanınır kişi olarak, buna örnek verilebilir. Yukarıdaki Yazılar Yatırım Tavsiyesi Değildir.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!