Country Ev Dekorasyonu Tarzı

Country Ev Dekorasyonu Tarzı
Country Ev Dekorasyonu Tarzı

Yaşam alanlarımızda son zamanlarda oldukça başarılı ve güzel bir şekilde kullanılan tarzlardan birisi de country tarzıdır. Amerikan, İngiliz ve Fransız dekorasyon stillerinin harmanlanmasıyla ortaya çıkan country tarzı dekorasyonda amaç sade, rahat, şık ve biraz vintage bir yaşam alanı oluşturmaktır. Country Ev Dekorasyonu Tarzı Ev dekorasyonunda bu tarzı uygulamayı planlıyorsanız, sadeliği ön planda tutulan, çiçekli ve çizgili kumaşlardan yapılmış eskitme mobilyaları kullanmaya hazır olmalısınız. Country tarzı ev doğanın rahatlatıcı etkisini son derece modern ve şık bir şekilde yaşam alanlarınıza taşımaktadır.

Country Ev Dekorasyonu Tarzı

Bu tarz dekorasyon için genellikle pastoral ve toprak renkleri kullanılmaktadır. Beyaz, krem ve toprak renginin tonlarını mobilyalarınız, duvarınız ve tüm aksesuarlarınız için kullanabilirsiniz. Duvarınız beyaz veya tonlarını barındıran bir renkte ise işiniz daha kolay olacaktır.Country Ev Dekorasyonu Tarzı  Evinizi baştan aşağı değiştirme zahmetine girmenize gerek kalmadan ufak dokunuşlarla country tarzında bir yaşam alanına kavuşmuş olacaksınız. Ruhunuzun dinlendiğini hissettiğiniz kırsallık etkisi evinizde aktif bir rol oynayacaktır.

 

 Country Tarzı :  Mobilya Seçimi

 

Bu tarzda çok eskitme ahşap malzemeden yapılmış, eskitme efekti verilmiş yumuşak hatlı ve göz kalabalığı yapmayan mobilyalar tercih edilmelidir. İyi bir işlik eseri olan vintage mobilyalar country ev dekorasyonun tamamlayıcı unsurları arasındadır. Koltuk döşemelerinde çiçek desenli kumaşları tercih ederek gerekli bütün dokuları bir araya getirmiş olursunuz.

  Duvar Boyası Seçimi

 

Açık ve pastel renk tonlarının tercih edildiği bu tarzda; beyaz, bej ve buz mavisi tonları country ev dekorasyonun olmazsa olmaz renkleridir. Çiçek desenli duvar kağıtları kullanarak da ortama doğal bir hava katılabilir.

  Aksesuar Seçimi

 

        Country tarzı mekanlar kırsal bir hava ve modernliği bir araya getirmektedir. Country Ev Dekorasyonu Tarzı Metal eşyalar dekorasyon için uygun değilken, pastel renkli seramik vazolar, sepet dokulu orta sehpalar, kristal şamdan avizeler, vintage duvar saatleri tercih edilebilecek seçeneklerden bazılarıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!