Apple Music Uzaktan Nasıl Yönetilir?
Apple Music Uzaktan Nasıl Yönetilir?

Apple Music Uzaktan Nasıl Yönetilir? İphone için müzik bölümü oldukça önemli bir konuma sahiptir. Aradığınız ve ya dinlemek istediğiniz tüm müziklerin bulunduğu Apple Music, kullanıcılara 3 ay deneme süresi sunmaktadır. Bu deneme süresi ile kullanıcıları rahatlatmaktadır. Apple Music ile uygulamada bulunan müzikleri cihaza indirmek ve müziklerin kontrolünü sağlamak mümkün olmaktadır. Peki, apple music uzaktan yönetim nasıl oluyor?

Uzaktan Yönetim Nasıl Yapılıyor?

Öncelikle Macintosh işletim sistemine sahip bir PC içerisine iTunes yüklenmiş olmalıdır. iTunes olumlu bir şekilde bilgisayar içerisine indirildikten sonra Apple Music uygulamasına cihazdaki Apple Kimlik ve parola ile iTunes girişi yapılmaktadır. Sonrasında ise IPhone telefonuna App Store’da ki Remote uygulamasını indirmiş olmalısınız.

Her ikisi de hazır konumda olduktan sonra IPhone’dan Remote, bilgisayardan ise iTunes girişini yapabilmekteyiz. Daha sonra ise yüklenen remote uygulamasından aygıt ekle bölümüne giriş yapmalısınız. Bölüme giriş sağlandıktan sonra iTunes ile birlikte Remote’un açıldığı bilgisi size verilmiş olmalıdır. Gelen bu bilgi doğrultusuyla, Remote bölümüne tıkladıktan sonra telefona gelmiş olan kodu iTunes’a girmeniz gerekmektedir.

Dört rakamdan oluşmakta olan kodu iTunes’a giriş sağladıktan sonra cihazınız ile bilgisayarınız arasındaki bağlantı oluşacaktır.

iPhone Uzaktan Bağlantı Oluştuktan Sonra Ne Yapılır?

Bütün anlatılan uzaktan yönetim işlemleri yerine getirildikten sonra direkt olarak gerçekleşmiş olan uzaktan bağlantı aracılığı ile telefon içerisinde birçok işlemi kolaylıkla yapabileceksiniz. Cihazda yer almakta olan Apple müzik uygulaması içerisinde müzik listesini oluşturmak, yeni ve farklı türde müzikler ekleyebilmek, burada bulunan müzikleri açmak ve dinlemek basit işlemler olarak yapılabilecektir.

Telefon Kapasitelerine Göre Ayar Yapılabilir Mi?

Uzaktan yönetilme dışında müziklerin telefon kapasitelerine göre ayarlar da yapılabilmektedir. Apple Music Uzaktan Nasıl Yönetilir? Telefon içerisindeki içeriklere uzaktan bağlantı aracılığı ile çok fazla hâkim konumda bulunabilmekteyiz. Telefon kapasitelerine göre rahatlıkla değişik ayarların yapıldığını gözlemlemekteyiz. Çok rahat cihaza erişim sağlanabilmesi ile faydaları da artış gösterebilir.

Telefonda Bulunan Faydalar

Müziklerin rahatlıkla düzenlenebilmesi Apple cihazlarda uzaktan bağlantının en çok fayda sağladığı tarafı olarak bilinmektedir. İstediğimiz gibi müzik arşivi oluşturmakta bir diğer fayda sağlayıcı özellik olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!