YouTube’dan Video Nasıl İndirilir?

YouTube'dan Video Nasıl İndirilir?
YouTube'dan Video Nasıl İndirilir?

YouTube’dan Video Nasıl İndirilir? Çağımızın vazgeçilmezleri arasında bulunan internetin en büyük platformlarından birisi olan YouTube günlük hayatımızda kendine önemli bir yer edinmiş durumda. Kullanıcıların bir çoğu YouTube içeriklerini indirmekten çok izlemeyi tercih etmektedirler. Yer yer GB eksikliği, yolculuk ve kesintisizlik için tercih edilen indirme işlemi nasıl gerçekleştirilmektedir.

YouTube Video İndirme Yolları 2022

Bu makalemde sizler için YouTube’den video indirmenin birden fazla yolunu derledim. YouTube’dan Video Nasıl İndirilir? Gelin 2022 yılı içerisinde YouTube’den video indirmek için güncel bu yolları birlikte inceleyelim.

YouTube'dan Video Nasıl İndirilir?
YouTube’dan Video Nasıl İndirilir?

YouTube Video İndirmek İçin Ne Yapılmalı?

YouTube platformunda artık video indirmek eskiye nazaran daha kolay bir hale geldi. Birçok uygulama gibi YouTube’de Premium adında daha seçkin sürümünü piyasaya sunmuş durumdadır. Birçok kolaylığın yanı sıra YouTube’un geliştirmiş olduğu YouTube Premium’un sayesinde artık video indirmek bir kaç dakika sürmektedir.

Hangi Cihazlardan ve Uygulamalardan İndirme İşlemi Yapabilirim?

Premium mobil uygulaması, PC sürümü ya da tarayıcı üzerinden indirmek istediğiniz içeriği açmanız gereklidir. Açmış olduğunuz içeriğin hemen altında indir butonu bulunmaktadır. İndir butonuna basıp dilediğiniz tercihi yapmanız ve işlemi başlatmanız indirme işlemi için yeterli olacaktır. Peki ya premium yoksa ne yapmalı. Premium avantajlı mı değil mi?

YouTube’dan Video İndirmek Ücretli Mi?

Premium avantajları ilk ay ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır. YouTube’dan Video Nasıl İndirilir? Dileyen bir ay ücretsiz deneme yapabilir ve ücretli tarifeyi başlatmaya bilir. Ücretli tarife fiyatları ise zam gelmemiş tarife ile birlikte YouTube Premium öğrenci planı aylık 9.99 diğer abonelikler ise ayda 16.99 TL olarak ücretlendirilmektedir.

Ücretsiz bir şekilde video indirmek mümkün mü sorusu aklımızın köşesinde dolanıp durmaktadır. Bu sorunun cevabına gelecek olursak elbette ki mümkün diyebilirim. Bunun için ise premium dışında premium’a nazaran biraz daha zahmetli bir yol bulunmaktadır. Bu yol ile ücretsiz bir şekilde video indirmek için ne yapmalı. Hangi internet sitesi kullanılmalıdır.

YouTube Premium’um Yok Ne Yapmalıyım?

Premium aboneliği almak ya da ücret ödemek istemiyorsanız premium’a nazaran daha zor fakat yine de oldukça basit bir yöntem uygulamak mümkün. Ücretsiz bir şekilde video indirmek için yapmanı gereken şey dinlemekte olduğunuz YouTube içeriğinin internet adresinin www. genel adresinin ardından sadece iki tane ‘s’ harfi yerleştirmektir (Örneğin www.ssyoutube.com.tr/page-down/dkdlhate+he). İki tane ‘s’ harfini belirtilen yere yerleştirdiğiniz takdirde yeni bir internet sitesi ekranınızda belirecektir.

Beliren sayfada indir butonu bulunmaktadır. YouTube’dan Video Nasıl İndirilir? İndir butonuna basmanızın ardından açılan seçenekler arasında bulunan dilediğiniz görüntü kalitesine uygun indirme işlemi yapabilirsiniz. Elbette ki bu işlemde tamamen ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır.

İndirilen İçeriğin Çözünürlüğü Yüksek Mi?

İçerikten içeriğe görüntü kalitesi değişmekle birlikte gayet makuldür. Özellikle yeni içeriklerde 1080 ve üstü seçenekler bulunmaktadır. YouTube’dan Video Nasıl İndirilir? Tamamen ücretsiz bu internet sitesi ve YouTube Premium arasında tercih yapmak sizlerin elinde.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!