İnstagram’da Gizlice Hikaye İzleme ve İndirme Yolları Nelerdir?

İnstagram'da Gizlice Hikaye İzleme ve İndirme Yolları Nelerdir?
İnstagram'da Gizlice Hikaye İzleme ve İndirme Yolları Nelerdir?

İnstagram’da Gizlice Hikaye İzleme ve İndirme Yolları Nelerdir? Günümüz dünyasının en çok kullanılan uygulamaları arasında İnstagram geliyor. 2010 dan sonra kullanımı giderek artan İnstagram oldukça geniş kitlelere hitap etmeye başladı. Yeni gelen güncellemelerle birlikte daha çok vakit geçirebileceğimiz ilginç bir zaman dilimine doğru yöneliyor.

İnstagram’da Gizlice Hikaye İzleme

Bununla birlikte İnstagram açıkları ve farklı uygulamalar sayesinde herkes artık küçük birer müfettiş olmanın yollarını arıyor. Gizliden gizliye insanlar neler yapıyor bakmak istiyor ve Stalk dediğimiz kelime hayatımızın içinde yer almaya başlıyor. Artık insanlar hem göz önünde yaşamak hem de gizlice insanları izlemek istiyorlar. Hatta artık kendileri gizliden başkalarını takip ettikleri gibi kendilerini gizlice takip edenlerinde kim olduğunu bilmek istiyorlar.  Kullanıcılardaki bu durumu da en iyi içerik ve uygulama üreticileri değerlendirerek insanlara istedikleri hizmetleri sunmak için uğraşıyorlar. İnstagram sistemdeki açıklığı fark edip uygulamayı engellese de başka uygulamalardan aynı erişim sağlanmaya devam ediyor.

İinstagram’da Stalk

İnstagram her ne kadar gizli hesapların hikayelerinin açılmasına izin vermese de tabii ki de bunun çözümü bulunmuş durumda

Gizli Hesapları Görme

Pek çok uygulama yapımcısı sayesinde artık gizli hesaplar o kadar da gizli olamıyor. Stalk konusunda artık herkes küçük birer uzman haline geldi.

  • instory
  • followerlog takipçi analizi
  • slentstory
  • instastoryviewer
  • instalkr.com
  • storiesig.net
  • instastory.net
  • storiesdown.
  • gramvio.com

Adreslerinden gizli hesapların hikayelerini izlemek artık çok kolay. storieswatch.com şu sıralar en popüler uygulamalar arasında yer alıyor. Siteye giriş yaparak istediğiniz kullanıcının hesabına girebilirsiniz. Sonrasında sırasıyla hikayeler karşınıza çıkacaktır. Eğer uygulama ile uğraşmak istemiyorsanız sahte hesap açarak da stalk yapabilirsiniz.

İnstagram’da Hikaye İndirme İndirme Nasıl Yapılır?

İnstagramda başka birinin attığı hikayeyi indirmek için ekran videosuyla kaydedebilirsiniz. Ancak bu kaliteyi oldukça düşürebileceği için hikaye indirmek üzere tasarlanmış uygulamaları kullanabilirsiniz. Eğer Android bir telefon kullanıyorsanız Google Store aracılığı ile Story Saver adlı uygulama ile eğer İphone kullanıyorsanız App Store aracılı ile İStory adlı uygulama ile başkalarını attığı hikayeleri kolayca indirebilirsiniz. İnstagram hesabınızla giriş yapmanız dahilinde uygulamanın nimetlerinden faydalanabiliyorsunuz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!