evlilik teklifi nasıl yapılır
evlilik teklifi nasıl yapılır

Evlilik teklifi, Evlilik teklifi nasıl yapılır belki de hayatınızın en önemli kararını verip, sonrasında da bu kararı uygulamaya koyduğunuz zaman aralığında, ağzınızdan dökülecek iki kelime ile gerçekleştirilen bir merasim niteliğindedir. Günümüzde ilişkilerin artık çok önceden başladığını; ve çıkma olarak adlandırılan bir flört döneminden geçtikten sonra evlenmeye yönelik adımlar atıldığını her Türk genci gibi bizler de bilmekteyiz. Bir kaç sene öncenin görücü usulü evlilikleri ise, daha bir gerilerde kalmış durumda.
Bu nedenle, evlenme teklifi edeceğiniz kişiyi önceden tanıyor; ve evlilik teklif etmek için, onu tanıdıktan sonra karar veriyor olmanız gerekmektedir. Aile kurumunun temellerini atacağınız bu evlilik teklifi ile, emin olmadığınız bir kişinin hayatına girmeye çalışmanın hiç bir anlamı yoktur. Önemli olan, aile yapılarınızın birbirine benzediği, hayat görüşlerinizin aynı olduğu; ve sevdiğiniz bir insan ile evlenmektir. Bu nedenle, evlilik teklifi etmeden önce, bütün bunların olup olmadığını kontrol ederek, birbirinizi tanımanız gereken bir zaman dilimine ihtiyacınız vardır.

Evlilik Teklifi Etmek, Yapmak

Eğer birlikte olduğunuz kişinin, artık size uygun bir insan olduğunu düşünüyor; ve bir ömrü birlikte mutlu bir şekilde geçireceğinize inanıyorsanız, o zaman, evlilik teklifi etmenin tam zamanıdır. Bayan ya da erkek olmanız fark etmez. Zamanın bayanlarının da, erkekleri kadar girişimci olduğunu hepimiz biliyoruz. Evlenme teklifi etmek için, organizasyon şirketleri ile anlaşıp çok maliyetli şeylerle uğraşmanıza da gerek yok. Evlilik teklifi için, karşınızdaki insan, ağzınızdan çıkacak olan iki kelimeye önem vermektedir sadece: ”benimle evlenir misin?”

Evlilik teklifi ne zaman yapılır , nerede yapılır ?

Evlilik teklifini etmek için, güzel bir yer seçmelisiniz öncelikle. Çok lüks bir yer olmasına da gerek yok. Güzelden kasıt: sizin birlikteliğiniz açısından önem ihtiva eden bir yerdir. İlk buluştuğunuz yer olabilir, tanıştığınız yer olabilir… Sonrasında ise, birlikte olduğunuz kişi için nasıl bir evlenme teklifi yapmak istediğinizi planlayın. O nasıl bir evlilik teklifi almayı hayal ediyor? Bunu hiç öğrenmeyi denediniz mi? Hayatında alacağı son evlenme teklifini sizden almasını istiyorsanız, onun hayallerini gerçekleştirmek de size düşüyor demektir.

Hiç ummadığı bir anda ve hiç ummadığı bir zamanda evlenme teklifi etmeniz de güzel bir fikir elbette. Örneğin: gece uyurken, uykusundan uyandırıp, böyle bir fikriniz olduğunu ve onunla evlenmeyi ne kadar çok istediğinizi söylerseniz; muhtemelen hayatınızda gördüğünüz en mutlu insanı karşınızda göreceksiniz demektir. Ayrıca evlilik teklifi edilecek olan taraf bayan ise, ve ailesi ile samimiyetiniz varsa, onun haberi olmadan, babasının onayını da alabilirsiniz, evlenme teklifi hakkında neler düşündüğünü sorarsanız eğer, hem baba mutlu olacaktır; hem de daha sonradan bunu öğrenecek olan sevgiliniz…
Evlilik teklifi etmek için yalnız kalabileceğiniz bir ortam seçmenizi tercih ederiz. Bu şekilde yapacağınız evlenme teklifini, Evlilik teklifi nasıl yapılır daha romantik bir hale de getirebilirsiniz. Hem belki sevgiliniz de, sizinle yalnızken daha rahat davranışlar sergileyebilecektir…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!