Antidepresan Kullanmak Mutlu Edermi ?
Antidepresan Kullanmak Mutlu Edermi ?

Antidepresan Kullanmak Mutlu Edermi ? Merhabalar Sevgili dostlar ben. Mehmet bu içeriği bir Antidepresan kullanıcısı olarak kendi deneyimlerim ve yaşadıklarım doğrultusunda sizler için hazırlıyorum.  Ben 35 yaşında ve maddi sıkıntıları olmayan normal bir hayatı olan hayatında mutlu olan biri iken başından geçen bazı talihsiz sorunlar neticesinde psikolojik birkaç problemle karşı karşıya kaldım. Bu yazımda kendi deneyimlerimi ve yaşadıklarımı kalemi aldım herhangi bir yerden kopya ya da başka birilerini yaşantısı değil tabii ki. Herkesin psikolojisi benimki gibi olmayabilir bunu da belirtmek isterim.

Antidepresan Kullanmak Mutlu Edermi ?

Hayatımızda kimi zaman inişler kimi zaman çıkışlar, Hem maddi açıdan hem manevi açıdan hem psikolojik açıdan olması gayet normaldir. Çünkü yaşadığımız coğrafyada çeşitli olaylar görüyoruz ve bu olaylar bilinçaltımızda kendimizi depresif durumlara sürükleyebiliyor. Psikolojik olarak kendimizin etkilenmediği varsaysak da bilinçaltımız, Maalesef öyle söylemeyebiliyor. Yaşadığımız bir dramatik bir durum yada çocukluk zamanlarından kalma bir bilinç altı aldığımız bir sorun günümüzde, 20 sene sonra da olsa bir sene sonra da olsa vücudumuz bir şok yaşayarak bunu Reaksiyon ile birlikte psikolojik olarak gün yüzüne çıkartabiliyor.

Bu nedenle sizleri antidepresanlardan bahsetmek istiyorum. Bir ilaç kimyageri değilim ya da bir doktor sağlık çalışanı değilim. Antidepresan Kullanmak Mutlu Edermi ? Sadece antidepresan kullanan birisi olarak sizlere deneyimlerimi yazmak istiyorum. Ben iş hayatında başarılı aile hayatında mutlu ve sosyal hayatında her şeyin olan bir şekilde seyir edildiğini ve normal bir yaşantısı olan bir insan olduğumu tekrar belirtmek istiyorum antidepresan almadan önce uykularım düzensiz ve çok mutsuzum günlük hayatında her şey çok fazla sinirleniyor.

Her şeyi kafama takıyor yaşadığımdan nefes aldığımda yediğimden içtiğimden bulunduğum ortamdan hiçbir şeyden keyif almamaya başlamıştım. Bir psikiyatriye görünmeden önce çok dertlerim vardı ve bu tereddütler beni hep doktora gitmekte erteledi. Bir gün çevremin baskıları ve kendi rahatsızlığında artık son noktaya geldiğini yaşantımın değişik reaksiyonlarla psikolojik olarak baskı altında kaldığının farkına vardım uykusuzluklarım. Başlamış gece uykuya dalma sorunu beynin uyumaması sürekli aklımda bir şeylerin dönüp durması en ufak şey bile benim kafamı bulandırma ya başlaması beni bir psikolojik danışmana bir psikiyatriye sevk etti ve randevu aldım.

Antidepresan Kullanmak

Antidepresan Kullanmak
Antidepresan Kullanmak

Bana verdiği antidepresanları kullanmaya başladım ve yaklaşık 15 gün sonra artık bu şikayetlerim den tamamen uzak kalmıştım İlk başlarda bana bir antidepresan bir kaygı giderici ve bir de uyku hapı vermişti Bu Uyku hapını ilk kullandığım günden itibaren etkisini görmeye başladım. Uyku hapı sayesinde 15 günlük Antidepresan etkisini çok rahat bir şekilde yaşamaya başladım. Antidepresan beni daha mutlu ediyor. Daha güzel uyuyor ve çok daha hayata pozitif bakarak hiçbir şeye sinirleniyor mutlu olmaya başlıyorum bu beni oldukça mutlu etmiştir Tabii antidepresana. İlk başladığım günlerde bir uyku hali Affedersiniz bir a**** a**** dolaşma durumları ortaya çıkmıştır.

Ama bunlar zamanla yok oldu ve artık antidepresan sayesinde daha mutluydum uykularım düzene girmişti sinir kat seviyem düşmüştü ve artık. 20 yaşında hayata pırıl pırıl bakanla heyecan dolu bir,Gence dönüştüm

Doktor Kontrolü Dışında Antidepresan Kullanmak

Doktor Kontrolü Dışında Antidepresan Kullanmak Tekrar söylüyorum bu yazıları kimseye tavsiye olsun diye yazmıyorum Ve kendi Yaşantımı. Kendi düşüncelerimi belirttiği mi kesinlikle söylemek isterim kafanıza göre kesinlikle antidepresanlar kullanmayın. Bir uzman doktor önerisinde ve reçetesinde alınmasında fayda olduğunu söylüyorum reçetesiz antidepresan kullanmak sizleri ciddi manada karaciğer ve böbrek sıkıntıları çıkartabilir o açıdan. Doktor önerisi olmadan asla antidepresan kullanmayın yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim sorularınız olursa aşağıda yorum kısmına. Bana yazarak ulaşabilirsiniz teşekkür ederim. Antidepresan Kullanmak Mutlu Edermi ? YAZIM UMARIM SİZLERE FAYDALI OLMUŞTUR.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!