Kümes Kurulumu Yapan Firmalar

Kümes Kurulumu
Kümes Kurulumu

Kümes Kurulumu Yapan Firmalar Bu alanda sizlere yardımcı olacak değerli şirketlerden destek almak isterseniz mutlaka ulaşınız; Tavuk Satışı Manisa ve Akhisar’da 1990 yılından itibaren ataks tavuk satışı sağlaya firmamız, kümes kurulumu, küçükbaş hayvan çadırı kurulumu, canlı tavuk satışı ve aynı zamanda yumurta satışı yapmaktadır. Ayrıca Lohman Brown, ataks ve pleymut cinsi civci üretimimiz Afyon ve Ankara’da bulunan kümeslerimizde yapılmaktadır.

Kümes Kurulumu

Firmamız yeni iş kuran ve kurulu olan işini büyütmek isteyen müşterilerimize çözüm üretmektedir. Kümes kurulumu yapmak isteyen müşterilerimiz firmamız sayesinde prefabrik kümese ve çadır kümese sahip olmaktadır. Aktav Yarka  Prefabrik Çadır Kümes Aynı zamanda Tavuk Satışı konusunda yanınızdadır. Talebe göre her türde küçükbaş hayvan çadırı, prefabrik kümes ve kümes çadırı tarafımızca en fazla 1 hafta içerisinde kurulumunu gerçekleştirerek müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Kümeslerde kullanılan fan, yemlik ve suluk sistemlerinin hepsi firmamız tarafından satış ve montajı yapılarak hizmetinize sunulmaktadır.

Ayrıca firmamız tarafından kurulumu yapılan büyük prefabrik kümes ve çadır kümeslerde üretilen yumurtaları satın alma garantisi vererek müşterilerimizin ürettikleri yumurtaları satın alarak müşterilerimizin ürettikleri yumurtaları pazarlamasında yardımcı olmaktayız. Müşterilerimizin kümes kurulumunun başından itibaren ürettikleri yumurta satışının pazarlamasına kadar birlikte çalışarak kaliteli bir şekilde hizmet vermekteyiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!