Gezen Tavuk
Gezen Tavuk

Gezen Tavuk sağlığa çok faydalıdır özellikle besin değeri kaliteli içeriği omega 3 katkıları dahil olmak üzere birçok vitamin ve protein bulundurur, Hormonsuz olarak da bilinen bu ürünlerin sizlere gerçekten yarar sağlayacağını söylemek isterim. İstanbul dahil Türkiye geneline ürünleri ulaştıran kargo şirketi her türlü tavuk satışı, gezen tavuk yumurtası ve tavuğu gönderilir. Özellikle erken ergenlik gibi sağlık sorunlarına yol açan hormonlu tavukları çocuğunu ve siz tüketmemelisiniz. Çan alıcı nokta ise bu ürünlerin tüm vitaminleri gezen tavuk olması neticesinde çok ama çok fazladır.

Gezen Tavuk

Tavuk satışı yapan şirketimizde kesinlikle en kusursuz ürünleri göndereceğiz. Soğuk zincirler sizlere ulaşan ürünler,  Hiç bir besin değeri kaybetmeden adresinize ulaştırılır. Değerli Pes haber kullanıcıları bu mükemmel ürünleri sizlere ulaştıran şirketimizde tüm standartlara uygun olarak gönderim yapılır. Tavuk Satışı gibi önemli tedarik işletmemiz sizler için en yakında bir aile ortamındaki çalışma ortamında müşteri hizmetleri dahil olmak üzere sizlere yardımcı olmak istemektedir.

Tavuk satışı konusunda engin bilgileri sayesinde sizlere destekler sunacak ve bu önemli zamanlarda. Gezen Tavuk, İsa Tinted, Atak-S, Lohman Brown, Sasso, Sasso, Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliğinde Uzman Kadromuz Ile Özenle Yetiştirdiğimiz Üretimlerimizde İstediğiniz Cins Tavuğu Ihtiyacınız Olan Adette Bulabilirsiniz.

İletişime Geç
Gsm: +90 535 217 32 17
Kethüda mah.21.Sk.No.14 45200 Akhisar, Manisa

Gezen tavuk hakkında daha fazlası için
info@aktavyarka.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!