Sultanbeyli Halı Yıkama Hizmeti

featured

Sultanbeyli Halı Yıkama Hizmeti sizlerle: Bahar geldi çattı temizlik zamanı temizliğe öncelikle halılardan başlamak gerek evimizde bütün bir kış kullandığımız halıların yıkama zamanı geldi yaza girmeden halıları yıkamak için aradığınız şirketi sizler için tespit ettik Sultanbeyli ilçesinde halı yıkama üzerine kurulu işletme halılarınızı kusursuz ve pırıl pırıl bir şekilde yıkamaktadır.

Sultanbeyli Halı Yıkamacı

Her dokuma modeline hizmet verebilen işletme kusursuz hizmetleri zamanında teslimat ve işi takip etme noktasındaki profesyonelliği ile Sultanbeyli bölgesinde halı yıkama fabrikası arayan değerli müşterilerine hizmetler sünüyor. Fiyatlar noktasında hemen hemen tüm firmalardan daha uygun bir bedelle halılarınızın metre karesini yıkamakta. Özellikle kullanmış olduğu İthal sabun yumuşatıcı konsantre deterjan ve özel yıkama kurutma sistemleri ile mutlaka iyi bir hizmet alabileceğiniz Sultanbeyli bölgesinde halı yıkama hizmeti alabileceğiniz şirket olarak hizmetlerini ve işletme faaliyetlerini devam etmekte.

Sultanbeyli Halı Yıkama Fabrikası

Peki halı yıkama hizmetleri dışında firma başka hangi faaliyetleri sürdürmektedir öncelikle halı temizliği ana iş kolları onun yanı sıra battaniye yorgan ve Stor perde gibi değerli ev Ali ürünlerinizin temizliğini firma işlenmektedir sizlerde nezih ve kusursuz bir şekilde Sultanbeyli ilçesinde halı yıkama ve genel temizlik hizmetleri alabileceğiniz işletmenin numarasını güvenle arayabilirsiniz. Sultanbeyli Halı Yıkama Hizmeti Bu bağlamda Türkiye’de en çok kullanılan halı türlerine kusursuz ve garantili güvenli bir şekilde temizlik hizmeti sunan firmanın kurutma tesisi oldukça steril ve korona virüs Kurallarına Pandemi sürecinde çok dikkat etmiştir ve etmeye de devam edecektir.

Sultanbeyli Halı Yıkama İletişim Bilgileri

Akaylar Halı Yıkama

  • Adil Mah. Bosna Bulvarı No : 175Sultanbeyli – İSTANBUL
  • 0216 592 25 29
  • 0555 092 25 29 [ Adem AKAY ]
  • +905446072525 [ ]
  • info@akaylarhaliyikama.com
  • Pazartesi-Cumartesi 09:00 – 18:00

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!