Buzdolabı Servisi

Buzdolabı Servisi
Buzdolabı Servisi

Buzdolabı Servisi Olarak ; Her Marka Buzdolabı Yetkili Servisi – Beyaz Eşyada Lider!
Her Marka buz dolapları enerji tasarruflu A++ sınıfı teknolojileri, şık ve modern tasarımları, geniş iç hacmi ve rafları, avantajlı kullanım sağlayan üstün özellikli yapıları ile dünyanın en çok kullanılan buzdolabı modeller indendir. Bu konforun ve avantajların sürekli olmasını istiyorsanız Her Marka buzdolabınızın arıza ve bakım durumlarında yetkili servisinizi arayın, cihazınızı tehlikeye atmayın.

Buzdolabı Servisi

Her Marka buzdolabı yetkili servisi olarak ürünü satın aldıktan sonra devreye giren ekibimiz kurulum, montaj, bakım, onarım-tamir hizmetlerini sunarken Her Marka buz dolaplarının yedek parça ve aksesuar satışını da yapmaktadır.

Ekibimiz İstanbul’da Eminönü, Fatih, Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş, Sarıyer, Eyüp, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Esenler, Bağcılar, Güngören, Zeytinburnu, Sultangazi, Küçükçekmece, Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü ve Bakırköy ilçelerinde Her Marka yetkili servisi olarak hizmet vermektedir.

Buzdolabı Servisi Merkezimiz geniş araç filosu ve uzman teknik kadro, güncel ekipmanlar ve 17 yıllık sektörsel tecrübeyle cihazlarınızın teknik ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamaktadır. Her Marka Beyaz Eşya Yetkili Servis Güvencesi ve uygun fiyatlarla beyaz eşya periyodik uygulamalarından, montaj, tamir ve onarım işlemlerinden yıl boyu yararlanmanız sağlanmaktadır.

Buzdolabı Servis

Her Marka Bakım Servisi
Her Marka buzdolabı yetkili servisimiz Her Marka buzdolabı ürünlerinin bakımını yaparak sizi ve ailenizin sağlığını korumaktadır.

Her Marka Buzdolabı Tamir – Onarım
Her Marka yetkili servis olarak bozulan buzdolaplarınızı yerinde ya da servis merkezimizde tamir etmekteyiz.

Her Marka Buzdolabı Montaj – Kurulum
Her Marka marka buzdolabınızın mekana kurulumunu ve entegrasyonunu yapmaktayız. İlk çalıştırma ve teknik bilgilendirmede destek vermekteyiz.

Her Marka Buzdolabı Yedek Parça – Aksesuar
Her Marka olumsuzluklarınızla Buzdolabı Servisi bire bir uyumlu orijinal yedek parça satışı yaparken kullanım kolaylığı sağlayacak aksesuarları da temin ediyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!