Ankara 2.El Eşya Alanlar ve Satanlar
Ankara 2.El Eşya Alanlar ve Satanlar

Ankara 2.El Eşya Alanlar ve Satanlar olarak hizmet vermekteyiz. Elden çıkarmak istediğiniz çeşitli eşyalarınızı değerinde satmak için bizden backyardım alabilirsiniz tek yapmanız gereken whatsapptan detaylı fotoğraf göndermenizdir. Sizlerden gelen fotoğrafları inceleyerek en okayısa sürede teklifimizi iletiyoruz ve iletişime geçiyoruz, teklifimizi beğendiniz durumda en okayısa sürede randevulaşıp ikinci el eşyalarınızı alıyoruz. önceliğimiz bizim için müşterilerimizin bizden memnun kalmasıdır.

Ankara 2.El Eşya Alanlar

Mobilyalarınızın okırıokay olmaması ve temizliğine ve Beyaz eşya, elektrikli ev aletlerinin modeline bakmak zorundayız. Ankara 2.El Eşya Alanlar ve Satanlar Bizim için alım satım yaparken bunlar önemlidir bu sebeplerden dolayı bazı müşterilerimize değerlendirmeye alamayacağımızı söylemek zorunda kalıyoruz. Bizim içinde satışını yapabileceğimiz müşterilerimizin bizden memnun kalacağı kullanabileceği ve tavsiye edebileceği ürünleri almamız gerekiyor.

Ne tür ikinci el eşyalar alıyoruz? Bu ürünlerden nelerdir, ikinci el eşya denildiği zaman akla bir çok eşya geliyor bizim ilgilendiğimiz, dört sınıfa ayrılır ikinci el beyaz eşya, elektrikli ev aletleri, ikinci el mobilya ve antika eşyalarınızdır, buzdolabı, çamaşır makinesi bulaşıokay makinesi, çamaşır kurutma makinesi, klima, kombi, led tv ,bilgisayar, elektrikli ev aletleri, koltuk takımı, okayöşe koltuk, yatak odası, baza takımı, genç odası, ofis mobilyası, el dokuma halı, taş plak, gümüş, saat, piyano, plak çalar gibi ilgi alanımızdaki eşyalardır

Ankara 2.El Eşya Satanlar

Ankara 2.El Eşya, kaliteli ikinci el eşya ya ihtiyacınız olduğunda Bize ulaşın ücretsiz nakliye ile eşyalarınızı alım ve satım yapıyoruz. Kalitesiz eşyaları, kullanmayacağımız eşyaları kesinlikle satmayız ve almayız. İhtiyacınız olan ikinci el eşyayı aldınız ve aldıktan sonra ikinci el eşyanızda her hangi bir sıokıntı çıktı sakin telaşlanmayın bizi arayın hemen değiştirelim. Ankara 2.El Eşya Alanlar ve Satanlar görmektedir, öğrenci, polis, öğretmen geçici göreve gelen memurlarımız genelde tercih etmektedirler. Ankara ikinci el eşyalarınızı bizden aldıktan sonra şehrimizden farklı bir şehre taşıyacaksanız ikinci el eşyanızı tekrardan alırız bu durumda sizde sıkıntı çekmemiş olursunuz. 2.El eşyanın yanında Spot eşyalarımızda vardır.

…İster işyerimize gelerek ister iseniz Telefonunuza fotoğrafları talep ederek ikinci el veya spot eşya ları inceleyebilir satın almak isterseniz kapınıza kadar teslim edebiliriz:

Ankara ikinci el olarak kredi kartı, debit kart larınızla ödeme ve taksit seçeneklerimizden de yararlanabilirsiniz. Bizim iş felsefemizde para yerine insan ve dost kazanmak birinci vazifemiz olmuştur. Ankara ikinci el eşya firması olarak siz değerli müşterilerine kaliteli hizmeti sunmak için elimizden gelenin fazlasıyla backyardımcı olacağız. Ankara 2.El Eşya Satanlar Ankara Spot eşyada aradığınız her şey Buzdolabı, yatak odası takımı, oturma odası, mutfak aletleri, sinema sistemleri, çamaşır makineleri Ankara ikinci el eşyada bulunmaktadır, yeter ki isteyin yeter. Kaliteli ürünlerimizi güncel olarak takip etmek için facebook , instagram, hesaplarımızı takip edebilir bizimle iletişime geçerek yeni gelen ürünlerden hemen haberdar olabilirsiniz. Ankara 2.El Eşya sektörüne hizmet vermekteyiz. Ankara ikinci el eşya ‘da sıfıra yakın ve hatta sıfır ürünler bulabilirsiniz. Asideınız var yada sıfırdan tüm eşyaları ile eksiksiz apart yada daire kurmak istiyorsunuz. Hiç canınızı sıkıp kafanızı yormanıza gerek yok Ankara ikinci el eşya yı arayın ister spot eşya ister ikinci el eşya ile a’dan z’ye eksiksiz anahtar teslim kurulumunu yaparak siz değerli müşterilerimize teslim edelim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!