Broşür
Broşür

Firmamız broşür tasarımı ve üretimi yapıyor. Üretim ofisimizde ürün tanıtımı, marka tanıtımı, hizmet tanıtımı ve iş yerlerinin tanıtımı için kullanılan broşürlerin üretilmesini sağlıyoruz. Bu sayede müşterilerimiz ürün tanıtımlarını broşürleri kullanarak kolay bir şekilde gerçekleştiriyorlar. Deneyimli tasarım elemanlarımızın tasarladığı broşürler için teknolojik baskı makinelerimizle kaliteli baskı yapıyoruz.

Broşürler İçin Hizmet Verdiğimiz Firmalar

Firmamız broşür İstanbul hizmetini broşürlere ihtiyaç duyan farklı iş yerleri için veriyor. Bu sayede iş yerlerinin tanıtımı ve reklam ihtiyaçlarını gideriyor. Firmalar bu sayede daha uygun maliyetlerle reklamlarını yapmış oluyorlar.

Firmamızın tasarım ve üretim hizmeti verdiği iş yeri ve firmalar arasında şunlar bulunuyor;

Broşür Siparişi

  • Kuaförler
  • Oto yıkama firmaları
  • Restoranlar
  • Halı firmaları
  • Ucuzluk firmaları
  • Fastfood firmaları
  • Halı yıkama firmaları
  • Ayakkabı firmaları
  • Beyaz eşya firmaları
  • Marketler

Bu firmalar için hazırladığımız broşürlerimizi müşterilerimizin isteğine göre firmayı en iyi tanıtacak şekilde hazırlıyoruz. Hazırladığımız broşürlerde resimler ve yazılar isteğe göre farklı renklerde bulunabiliyor.

Ücretsiz Tasarım Hizmeti

Firmamız müşterilerimizin talepleri üzerine ürettiği broşürler için ihtiyaç duyulan tasarım işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. Firmamıza WhatsApp ya da mail adresleri üzerinden gelen siparişler üzerine müşterilerimizin ihtiyaç duydukları broşürlerin tasarlanmasını sağlıyoruz. Bu aşamada ücret almamamıza rağmen kaliteli ve özgün tasarımlar yapıyoruz.

Yaptığımız tasarımlarda genel olarak firmanın ismini, logosunu ve firmayı ifade eden kelimeleri kullanıyoruz. Sultanbeyli Matbaa Böylece küçük boyutlarda bile hazırladığımız broşürleri inceleyen kişiler verilen hizmeti ya da firma bilgilerini öğrenebiliyorlar.

Ürün Tanıtımları İçin Hazırlanan Broşürler

Firmamız şirket ya da firmaların ürettikleri ürünleri tanıtmalarını kolaylaştırmak amacıyla ürün tanırım broşürleri de hazırlıyor. Bu türde hazırladığımız broşürler de ürüne ait bilgiler, ürünün içeriği ve fiyat bilgileri yer alıyor. Ayrıca ürünün üretim ve satışını yapan firmanın ismi ya da logosu hazırladığımız broşürler üzerinde yer alıyor. Genelde sokaklarda dağıtılan bu broşürler kişilerin ellerine ulaştığında broşürü inceleyen kişiler ürünü satın almak için firmaya başvurabiliyorlar.

Baskı İşleminde Kullandığımız Kağıt Türleri

Broşürlerin basılması için hizmetlerimizi tasarımcılarımız ve baskı elemanlarımız aracılığıyla veriyoruz. Uygun renkler ve ürün bilgilerini kullanarak tasarladığımız broşürleri baskı makinelerimizde uygun malzemeler kullanarak basıyoruz. Broşürlerin basılmasında 3 farklı kağıt türü kullanıyoruz.

Bu kağıt türleri parlak özellikteki kuşe kağıtlar, 150 gr’lık kağıtlar ve çift yön baskıya uygun kağıtlar oluyor. Broşür Firmalarının ya da ürünlerinin broşürlerini bastırmak isteyenler bu kağıt türlerinden birini seçerek baskı hizmetlerimizden faydalanabiliyorlar. Firma bu kağıtları kullanarak istedikleri adetlerde broşürlerin baskılarını yapıyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!