Badem Fidanı Anaçları

Badem Fidanı Anaçları

Ülkemizde, badem fidelerinin, acı badem köklerinin (yabani bademlerin) genel muamelesinde kullanılan anaç, yani klasik şeftali anaç, nemeguard ve semibodur gf677 ve garnem anaçlarıdır. Badem Fidanı Anaçları Acı badem köklü badem fideleri yıllarca sürebilir. Bu ağaçtaki badem fideleri, fidanlar arasında 5 metre, sıralar arasında 6 metre veya fidanlar veya sıralar arasında 6 metre olarak dikilebilir. ve kireçli büyüyebilir. Nemetoda hassas bir anaçtır.

Badem Fidanı Anaçları

Gf677 Yarı Cüce Badem Anaç Gf677 anaç melez bir anaç şeftalidir ve badem dikim mesafesi sıralar arasında 5 metreye fide 3 metrede yapılabilir. Gf677 anaç güçlü bir anaç anaç uzunluğu kısadır. Kalkerli ve kısıtlı koşullarda şeftali ve badem için ideal bir anaçtır. Ağır, yüksek yer altı suyu, iyi havalandırma toprakları sevmez. Klasik anaç% 15-20 kadar azdır.

Badem Fidanı

Garnem Yarı Cüce Badem Anaç GF 677 anaçları asfiksiye (kök boğazı), yüksek toprakta kurum kurumasına, zayıf drenaj topraklarına ve GN anaçları, Myrobalan (erik) genini taşıdıkları için ağır topraklarla uyumludur. Kök nematoduna dayanıklıdır. Güçlü mesafe, toprağa bağlanacak iyi bir kök. Fidanlar arasındaki fide mesafesi, anaçlar arasındaki 5 metrelik sıralar arasında 4 metredir, sert bir anaç, normal badem, sahilde olduğundan% 20 daha azdır. Açık kök yarı cüce badem fidan çeşitleri ve fiyatları için tıklayınız. Yarı cüce borulu aşılanmış sertifikalı bademli fidan çeşitleri ve fiyatları için tıklayınız. Tüm detaylara ulaşmanız için Fidanlık.com.tr web sitemizden ulaşabileceksiniz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!