Araba Ne Kadara Boyanır
Araba Ne Kadara Boyanır

Araba Ne Kadara Boyanır Otomobil satın almak isteyenlerin çoğunluğu kişisel renk zevkine önem vererek satın alma işlemini gerçekleştirmek ister. Ancak durum her zaman istenilen gibi olmayabilir. Otomobilin rengini beğenilen renge çevirme, solan veya eskiyen rengin yine aynı renk olacak şekilde yenilmek istenebilir.

Tam Boyama Fiyatları Ne kadar?

* Kaliteli bir boyama yaptırıp uzun süre kullanmak isteyen, aynı zamanda dışarıdan gelebilecek olumsuz koşullarını da (soğuk hava, çamur, hava kirliliği) dikkate alarak araçlarını boyatan araç sahipleri en azından 2.500,00 TL ile 5.500,00 TL gibi bir ücreti bu hizmeti aldıkları yere ödeyip, otomobillerini yepyeni bir renk ile kullanıma sunabilirler.

Araba Ne Kadara Boyanır

* kalitenin çok önemli olmadığı veya “2-3 yılda bir sürekli boyama yaparım” diyen otomobil sahipleri ise 800,00 TL ile 1.200,00 TL ücret ödemelidirler.

Parça Boyama Fiyatları Ne Kadar?

* Orta kaporta fiyatlandırılmasında yine kaliteli/kalitesiz ayrımına göre 150,00 TL ile 5.000,00 TL arasında değişmektedir.

* Hasar düzeltmeleri (oto rötuş) için boyamalarda ise araba için internet üzerinden bulana bilinecek 10 TL’lik malzemelerden, bir usta aracılığıyla 500,00 TL’ye varan ücretlendirmeler çıkabilir.

 İç Döşeme Boyama Fiyatları Ne kadar?

Aracın içinde bulunan deri kısımlar kullanıma da bağlı olarak uzun bir süreden sonra orijinal rengini kaybedip, istenmeyen görüntüler ortaya çıkarabilir. Neyse ki deri olan tüm kısımlar kolay bir şekilde boyanmak için uygun alanlardır. Bu alanlar için 16 TL – 500 TL arası bir sprey boya alıp kolayca boyama yapılabilir. Ayrıca; deneyimsizlikten korkanların aldıkları spreyi herhangi bir oto boyama ustasına götürüp araçlarının iç döşemelerini boyayabilirler. Tabii, buna karşılık alınmış olan sprey boyaya ekstra 10 TL – 50 TL arası gibi bir işçilik ücretinin de çıkacağı unutulmamalıdır.

Küçük Parça Boyama Fiyatları Ne Kadar?

Birçok otomobil sahibinin, çok defa başına gelen olaylardan biri de araçlarının herhangi bir yerinde meydana gelen ufak çaplı çiziklerdir. Bunun için kullanılacak yöntem çok basittir. Yapılması gereken oto malzemeleri satan bir mağazadan bu çizikler için özel olarak üretilen 5 TL gibi cüzi bir fiyat ile başlayan, 25 TL’ye kadar çıkan malzemeyi satın alıp kullanmak olacaktır. Aynı malzemeler kargo ücretiyle (4-9 TL) beraber internette de bulunabilir.

Pasta/Cila Fiyatları Ne Kadar?

Eğer malzemeyi kendiniz alıp yapmak isterseniz 15 TL – 150 TL gibi bir ücret tutacaktır. Buna karşılık Pasta/Cila yapan bir yerde yaptırırsanız, yaptıracağınız yere göre 200 TL – 450 TL tutacaktır.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!