Açık Kök Fidanlar

featured

Açık Kök Fidanlar

Canlı türünün sürdürülebilirliği açısından bitki çeşitliliğinde de üreme yöntemlerinin sağlıklı şekilde yapılması gerekir. Firmamızda bulunan ziraat mühendislerinin üstün ve verimli çalışmaları sonucu binlerce bitki türünün üretim aşaması, bekleme ve nakil aşaması itina ile gözlenmektedir. Fidanlık.COM.TR Sizler için Meyve Fidanı Anaçları konusunda organik Fidanlar ve Açık Kök Fidanlar sunmaktadır. Mevsimine uygun üretilen açık kök fidanlar da gerekli aşamalardan geçirilerek tüketiciye hazır hale getirilir. Nakliye aşamasındaki özen ve ücretsiz kargo imkanı sunan firmamızdan alınacak açık köklü fidan çeşitleri yüzde yüz sonuç verecektir.

Her Çeşit Mevcut

Firmamız ürün çeşitliliği arasında her çeşit açık köklü fidanlar 0-3 yaş arasında bulunur. Tecrübeli eller aracılığı ve zeminin uygun olması sonucu bizden alınacak fidanlar kurumayacak ve mevsiminden itibaren filizlenmeye başlayacak. Ürünlerimiz arasında açık köklü fidanlı meyve ağaçları en kısa sürede ürün vermeye başlayacaktır.

Açık köklü tüm fidanlarımız sertifikalı, organik ve aşılıdır. Ürünlerimiz arasında kısır fidanlar bulunmamaktadır. Uygun olgunluğa erişen firmalarımız meyve vermeye başlamaktadır. Hızlı ve çok ürün almak için açık köklü fidan dikim zamanlarını kaçırmamak gerekir. Firmamızdan fidanlar hakkında her türlü bilgiye ulaşmak için https//www.fidanlik.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!