General Electric ve Gaggenau Servisi
General Electric ve Gaggenau Servisi

General Electric ve Gaggenau Servisi Merhabalar İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası için sizlere ankastre ürün elinizde teknik destek vermek adına hizmetler sunan bir şirkettir. Her türlü arıza onarım montaj gibi ihtiyaçlarınızda sizlerin yanında olmak ve hizmet vererek ürünlerinizi kusursuz bir vaziyete dönüştürmek için, Çalışmalar sergiliyoruz. İşimiz beyaz eşya servisi ve ankastre devi. Gaggenau Servisi Kısacası ürünlerinizde, Yaşadığınız teknik problemleri arızaları hata kodları ya da çözümlenmesi gereken sorunları bizlere bildirmeniz gerekiyor.

Gaggenau Servisi

Biz de sizin şikayetlerinizi dayanarak hızlı bir şekilde evinize gelerek o ankastre ürünlerimizde ki problemleri gidermek için çaba gösteriyoruz çalışmalarımızın tamamında sergilediğimiz hizmetler ve uyguladığımız gerek parçalarının tümü firmamız tarafından 12 Ay garantilidir. Bu 1 yıllık garanti kapsamında tüm sorunlarla ilgili yaşayacağınız tekrarlayan sorunların hiçbir ücrete tabi tutulmadan tamir edileceğini bildirmemiz de fayda var.  Gaggenau Servisi Ankastre ürünleriniz dahil olmak üzere sizlere destek sunacak sıkı bir çalışma sergilemektedir.

Beyaz Eşya Servisi

Beyaz eşya Tamiri için firmamızla iletişim kurarak ürünlerinizin şikayetlerin izin ve problemlerin izin dinlenmesi için bizlerle kontak kurun. Beyaz Eşya Servisi Biz de elimizden gelen bütün gayreti sergileyerek problemli ürünlerinizin sorunlarını çözmek adına, çalışmalar gerçekleştirelim. Her alanda ve sektöre yön veren çizgimiz ve güler yüzlü desteklerimiz ile sizlerin ürünlerine aynı gün hizmetler gönderelim. Gece yarısı ya da cumartesi akşamı pazar gecesi gün firmamızdan alacağınız sorunların giderilmesi için mücadeleler sunar. Bu mücadelelerimiz tamamı ile garantili ve kusursuz bir şekilde sizlere sunulmaktadır. her alışagelmiş hizmetin ve sorunların yerinde giderilmesi adına firmamızla hemen iletişime geçin.

General Electric Servisi

Üretim devi Amerika’nın en çok tercih edilen buzdolabı markası için bizlerden teknik yardım teknik servis ve kurulum yedek parça aynı zamanda ürünlerinize lazım olan aksesuarlar içinde sizlerin yanında oluyoruz. General Electric Servisi Günün hangi saati olursa olsun işletmemiz ile iletişim kurarak sorunların tamamı ile giderilmesini ve sıkıntıların ortadan kaldırılması ile ilgili çalışmalar sunarız. Hizmetlerimiz ve değişen parçalarımız, Tam 1 yıl garantilidir çalışmalarımızı yerinde müşterilerimizin evinde gerçekleştiriyoruz.

Hizmetlerimiz

  • Buzdolabı Servisi
  • Bulaşık Makinesi Servisi
  • Çamaşır Makinesi Servisi
  • Kurutma Makinesi Servis
  • Ankastre Ürünler Onarım ve Bakım
İletişim Bilgilerimiz;

0216 540 00 23

0212 266 68 90

Bizi hemen arayarak ev aletlerimizin tamir edilmesi için randevu alabilirsiniz İstanbul için bizi tercih edebilirsiniz. Beyaz Eşya Servisi Hizmetleri ile ilgili destek almaktan çekinmeyin TSE Belgeli ve Akredite olmuş işletmemize güvenebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!