White Westinghouse Servisi Ömerli

featured

Kurumsal Firmamızla oluşmuş arızaları yani Ömerli White Westinghouse Servisi firması olarak, 1992 yılından beri White Westinghouse Servisi, Amana Westinghouse  markalı, beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarınıza uzman teknik servis hizmeti sağlamaktayız. İşinin ehli ustalarımız, son model araç ve ekipmanlarımızla siz değerli müşterilerimizin tüm teknik işlerinizi 1 yıl garantili olarak yapmaktayız.

Kurumsal ekibimiz. Sizde her gün onlarca müşterilerimizin yaptığı gibi aşağıdaki telefon numaralarımız dan bizi arayarak hizmet alabilirsiniz.

Ömerli White Westinghouse Servisi

White Westinghouse Servisi
Kombi Beyaz Eşya ve Klima

0216 469 34 35

White Westinghouse Servisi Servisi, İstanbul şehrinin Anadolu yakasında bulunan ilçesinde hizmet vermektedir. Her türlü beyaz eşya mevzusunda uygun fiyatlarda, güvenli, kaliteli ve hızlı bir şekilde çalışarak müşterilerini memnun eden şirket kadrosunun uzmanlığı ve başarısı ile en parlak günlerini yaşamakta ve rakipleri arasından sıyrılmaktadır.

Westinghouse Ömerli Servisi

Teknik personellerle. Ömerli White Westinghouse Servisi, her türlü beyaz eşya ürünü için orijinal yedek parça bulundurmaktadır ve müşterilerine satın aldıkları ürünler için 1 yıl garanti süresi vermektedir. Satın almış olduğunuz ürünlerde oluşabilecek herhangi bir arıza durumunda 0216 469 34 35 numaralı telefonları kodlayarak çağrı merkezine bağlanabilir, bu konuda yetkili kişilere sorununuzu iletebilirsiniz. Oldukça deneyimli ve kaliteli kadromuz ile bu konuda da en üst düzey hizmet alacağınızı güvence ediyoruz. Ancak ilgili personellerimiz sizden görüşme esnasında bazı kontroller yapmanızı isteyecektir, Westinghouse Servisi probleminin kesinliğinden kararlı olmak için lütfen söylenenleri bire bir olarak uygulayınız. Sorun telefon ile çözülemiyor ise servis, ürününüzün tam onarımı için kapınıza kadar yedek parçayı getirmektedir…

firma müşterilerine güvence verme konusunda çok hassastır. çünkü en kaliteli hizmete ulaşmak adına sürekli gelişim ve değişiklik içine gitmekte olan White Westinghouse Servisi Servisi, beyaz eşya ürünlerinin tümü için 1 yıl güvence süresi vermektedir. İlgili firmadan şu an için şu ürünleri satın alabilirsiniz: buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kombi ve fırın aletleri. Daha detaylı bilgi için adrese göz gezdirebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!