Teba Servisi Samandıra

Teba Servisi
Teba Servisi

Kurumsal ve kaliteli desteklerle işin uzmanıyız. İstanbul Teba servisi olarak,  Samandıra da Beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarınıza hızlı ve garantili Teba teknik servis sağlamak amacıyla bölgemizde günlük en az 2 teknik servis aracımızı hazırda bulunduruyoruz. Bu sayede zamandan tasarruf sağladığımız benzer biçimde PROFESYONELCE yedek parça açısından tedarikli olması sayesinde de yerinde onarım yaparak paradan tasarruf etmenizi sağlıyoruz. Sizi hem nakliye masrafından olası, kurtardığımız gibi bununla birlikte hızlı ve yanınızda onarım yapıldığı için daha güvenli bir hizmet sağlamış oluyoruz.

İstanbul Teba Servisi

Sizde her gün onlarca müşterilerimizin yaptığı şeklinde bizi telefonlarımızdan arayarak servis kaydınızı oluşturun ve sorunlarınızı zahmetsiz ve en uygun bir şekile çözmüş olun. İstanbul Teba Servisi Beyaz Eşya Klima ve Kombi Servisi Telefon 0216 469 34 35

Bugün dünyada üstünlüğünü kabul ettirmiş bulunan Teba, beyaz eşya üretimleri ile yeni nesil cihaz özelliğinin kazanılmasında önemli aşamalar sonucunda kullanıcılara ulaşım sağlamaktadır. Geleceğin teknolojik harikalarını ülkemizde ve dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaştıran Teba, ayrıca kalitenin sembolü olarak itimat kelimesi ile anılmaktadır.

Teba Servisi

Teba beyaz eşya üretimlerinin yirmi yıldır teknik servis, bakım, onarım ve onarım hizmetlerini kurumsal olarak sizlere hayata geçiren ve bugün İstanbul ilimiz genelinde onlarca şubesi ile hareket eden firmamız, alan kişi odaklı hizmet anlayışı ile önceliğinde her süre yüksek seviyede satın alan memnuniyetini gerçekleştirmektedir.

Hizmet sunumu ve elde etmiş olduğu başarılarla İstanbul bölgesinde uzun yıllardır üst seviyede hizmet meydana getiren şubemiz Teba İstanbul Servisi, günümüz şirket anlayışına paralel olarak kaliteden ödün vermeden hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Tüm çalışmalarında son model teknik donanım ile hareket eden şubemiz, Buzdolabı onarımlar dahil. bununla beraber eğitimli personel ekibi ile çalışmalarını yerine getirmektedir.

Dünya ölçeğinde hizmet sunarak bölgede önemli bir konumda bulunan İstanbul Teba Servisi, beyaz eşya teknik servis, bakım ve onarım hizmetlerinde bölgede önder konumda bulunmakta, her çalışmasında göstermiş olduğu titizlik anlayışı ile başarılı sonuçlara imza atmaktadır. Teba Servisi OLARAK SİZİNLEYİZ.

Daha nitelikli ve daha kaliteli hizmet yarışında bulunan İstanbul Teba Servisi, bölgede hızlı ulaşım sağlamak amacıyla Mobil Teknik Servis uygulamasını hayata geçirmektedir. Şubemiz hizmetlerinden yararlanmak için 7/24 sürekli olarak açık bulunan Çağrı Merkezimiz vesilesiyle iletişime geçebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!