Sharp Servisi Anadolu Yakası

Sharp Servisi
Sharp Servisi

İstanbul Anadolu Yakası Sharp Servisi’mizde Sharp markalı beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarınız için bir telefonla anında hizmet alabileceğiniz bir anlayışla süre ve nakit kaybı yaşamadan hizmet almanızı sağlamak için var gücümüzle çalışmaktayız.

Sharp Servisi

Merkez servisimiz İstanbul Sharp Servisi Çalışma Saatleri Servisimiz haftanın 6 günü, şu demek oluyor ki cumartesi günü de tam gün olmak üzere sabah saat 08:30 da mesai başlangıcı yapmakta olup, akşam 20:30 da hizmete son vermektedir. Ancak 7/24 çalışan çağrı merkezimiz yardımıyla her ihtiyaç duyduğunuz anda bize ulaşabilir, servis kaydı bırakabilirsiniz. Telefonun ucunda servis bilgisine haiz alan kişi temsilcilerimiz size yalnız servis kaydı bırakmanın haricinde telefonla destek ve danışmanlık hizmeti de sağlayacaktır.

Sharp Servisi
Sharp Servisi

Sharp Servisi

Sorunsuz desteklerle sizin yanınızdayız. Servisimiz Arıza Çözümlemesi Her evin ve her insanın vazgeçilmezi şüphesiz ki beyaz eşyalardır. Beyaz eşyaların olmadığı, bozulmuş olduğu bir ortamda yaşam standardı da düşmektedir. İşler aksamakta, yaşam zorlaşmaktadır. Örneğin kombi bozulduğu zaman resmen yaşam durmaktadır. Soğuk kış gününde kombinin bozulması başa gelebilecek en büyük problemdir. Kombinin rahatlığına alışan insanoğlu bozulduğu süre büyük problemler yaşamaktadır. Soğuk kış gününde bu şekilde bir sorun yaşanmaması için alınması ihtiyaç duyulan önlemler vardır.

İstanbul Sharp Servisi

Kurumsal çözümlerin merkezi olarak Öncelikle kombiler hassas eşyalardır. Doğrusu öteki beyaz eşyalara oranla kombiler daha sık arıza göstermektedir. Kimi vakit bu arıza kombiyi açıp kapayınca kendiliğinden yok olan anlık arızalar olsa da asla ihmal edilmemesi gerekir. Destek almak için sizlere kurumsal yardımlar. Çünkü ufak problemlerin önlemi alınmazsa günden güne sorun büyür. İstanbul Sharp Servisi Kombiler de ucuz eşyalar olmadığından dolayı yenisini almak elbet bütçeye olumsuz yansıyacaktır.

Ehil Çalışanlarla. Kombilerde olan arızaları saptamak ve performansını arttırmak için bakım yaptırmak gerekir. Böylece kombide hemen hemen belirti göstermeyen sadece içten süregelen problemler ortaya çıkacaktır ve önlemi hemen alınacaktır. Bakımdan sonra kombi daha yüksek performans gösterir ve petekler daha iyi ısınmaya başlar. Kombi bakımı için uzman bir servis olan İstanbul Sharp Servis tercih edilebilir. Kurumsal Bu servis kombi bakımını yaparak olası problemleri tespit eder. Yalnızca kombi bakımı değil, evde bulunan diğer beyaz eşyaların bakımı ve tamiri için de servisin çağrı merkezi aranarak en yakın tarihe buluşma talep edilebilir.

Tel : 0216 469 34 35

Sharp Servisi

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!