Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi 
Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi 

Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi Temiz ve hijyenik bir ortam sağlamayı kendine amaç edinen her firma sanayi tipi çamaşır makinesi kullanır. Sanayi tipi çamaşır makineleri ev tipi çamaşır makinelerine göre daha büyük ebatlarda olup daha farklı özelliklere sahiptir. Temiz bir işletme için hemen hemen tüm firmalarda bulunması gereken bir üründür.

Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi 

Sanayi Tipi Çamaşır Makinelerinin Avantajları Nelerdir?

Her işletme üretimin en önemli zinciri olan çalışanlarına temiz bir ortam sağlamak için hijyen kurallarına uymalıdır. Sanayi tipi çamaşır makineleri kullanılarak iş gücü kaybı en az indirilir. Yıkama kapasitesinin çok fazla olmasından dolayı hem enerji hem de temizlik ürünlerinden tasarruf edilir. Her geçen yıl daha modern ve son teknoloji kullanılarak üretilen sanayi tipi çamaşır makineleri çevre dostu ürünlerdir.

Bazı makinelerde yıkama işlemi biten ve yıkaması devam eden çamaşırları ayıran bölmeler bulunur. Sanayi Tipi Çamaşır Makinası  Program sayısının fazla olması sayesinde çamaşırların kirlilik oranına göre program belirlenebilir. Kurutma özelliği olduğu için ekstra bir enerji harcamaya gerek kalmaz. Kullanılacak sektörün ihtiyaçlarına göre üretilir. Dolayısı ile o sektörde en yüksek verim elde etmek amaçlanır.

Elektrik kesildiği anda otomatik olarak su alımı da kesilir. Kilit sistemi sayesinde makine durmadan kapak asla açılmaz. Sanayi tipi çamaşır makinelerinde ön yıkama, ana yıkama ve diğer yıkama programları bulunur. Yapılan iş alanına göre aşırı kirli çamaşırların olması halinde ihtiyaç olursa ön yıkama da tercih edilebilir.

Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi Fiyatları

Sanayi tipi çamaşır makinesi fiyatları üretici firmaya göre değişiklik gösterir. Bunun yanında kullanılan program sayısı ve ürünün özellikleri fiyatların farklı olmasını sağlar. Fiyatları belirleyen bir diğer seçenek ise çamaşır alma kapasitedir. Yani daha butik firmalar için gerekli olan 20 kg’lık bir makine ile kompleks firmalar için tasarlanmış 200 kg’lık makine fiyatları değişir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!