Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi
Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi

Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi Elektronik eşya yapan birçok ünlü markanın da üretimini yaptığı sanayi tipi çamaşır makinesi iç haznesinin genişliği, kilogram kapasitesi ve kullanım alanlarının fazla olması nedeni ile özellikle büyük kalabalık kitlelerin bir arada yaşadıkları otel. Yurt ve askeri birlikler gibi alanlarda oldukça faydalı olmaktadır. Geniş bir tambura sahip olmasının yanı sıra fazla miktarda deterjan alabilen gözlere sahip olan bu çamaşır makinesi tipi 120 KG a kadar çamaşır yıkama özelliğine sahiptir. Fiyatları model ve markalara göre değişen sanayi tipi çamaşır makinelerinden iyi bir araştırma yaparak en kalitelisini uygun fiyatlara almak mümkündür.

Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi

Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi Faydaları Kalabalık ve sürekli olarak yıkanacak çamaşırların ortaya çıktığı alanlarda kullanılan sanayi tipi çamaşır makineleri sıkma ve çevirme hızları ile çamaşırların hızlı ve temiz yıkanmalarını sağlar. Markalar tarafından elektrik tasarruflu olarak piyasaya sürülen bu ürünün fazla miktarda çamaşırı aynı anda yıkaması kullanıcısına da zamandan tasarruf sağlar. Sanayi Tipi Çamaşır Makinası Ağız genişliği ve tambur esnekliği ile çamaşırların zarar görmesini de engelleyen bu çamaşır makinesinin sıkma gücü çamaşırların kısa sürede kurumalarına yardımcı olur.

Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi Teknik Özellikleri

Üretici markaların uzun süreli olması için iç tamburun esnek olarak tasarladıkları bu yüksek devirli çamaşır makinelerinin alt kısımları makinelerin tüm zemin şartlarına uyum sağlaması için süspansiyonlu olarak üretilmiştir. 15 farklı program 28 dil seçeneği ile oldukça kullanışlı olan sanayi tipi çamaşır makineleri elektrikli, buharlı ve elektrikli+buharlı ısıtma seçenekleri ile içerisine attığınız çamaşırlara en uygun şekilde temizleme işlemini gerçekleştirmektedir. Ön ve üst panelleri genel olarak paslanmaz çelikten yapılan bu makinelerin içerisine yabancı bir madde girdiğinde kendisine durdurma özelliğinin olması makineni zarar görme ve bozulma ihtimallerini azaltmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!