featured

Renkli Lenslerle Göz Renginizi Değiştirin
Renkli lensler, göz renginizi geçici olarak değiştirmenize yardımcı ürünler arasındadır. Renkli lensler sayesinde, gözlerinizin rengini günlük ya da aylık olarak dilediğiniz renk yapabilirsiniz. Lens Optikal firması sayesinde, hem uygun fiyatlara lens satın alabilecek, hem de kaliteli ürünlerin keyfini sürebileceksiniz. Dünya markalarıyla ortak çalışmalar yürüten işletme Kağan Optik’in online satış noktasıdır.

Air Optix Renkli Lensler

En tanınan firmalardan birisi olan Air Optix, renkli lens üretimi ve satışı yapmaktadır. Site üzerinden satın alacağınız numaralı ve numarasız olmak üzere iki farklı lens tipi bulunmaktadır.
Eğer gözlerinizde bir bozukluk yoksa, sadece gözlerinizi farklı renk olarak görmek istiyorsanız, site üzerinden numarasız renkli lenslerden sipariş verebilirsiniz. Numaralı gözlük kullanımı sağlarken lense geçmek isterseniz yine aynı markanın numaralı ürünlerini tercih edebilirsiniz. Lens Fiyatları Turkuazdan griye, eladan maviye, yeşilden menekşe rengine kadar geniş ürün seçeneğinden deneyimlemek istediğiniz ürünü seçerek sepetinize ekleyebilirsiniz.

Freshlook Renkli Lensler

Tek günlük kullanım sağlayacağınız renkli lensler arıyorsanız, Freshlook’u tercih edebilirsiniz. Kullan at olarak tanımlanan bu lensler, gün sonunda çöpe atılmaktadır. Numaralı ve numarasız günlük kullanılacak lensleri siteden satın alabilirsiniz. Hareli lensler arasında numaralı ve numarasız olmak üzere iki farklı ürün seçeneği de bulunmaktadır. Hareli lensler renkli kısmın dışında bir çizgi şeklinde geçiş bulundurmaktadır. Tercih edeceğiniz ürünlerde 4 kutu alımında solüsyon hediyesi de Freshlook ürününde geçerli olan bir hizmettir.

İletişim Bilgileri

Merkez: Lensoptikal Fatih Mah. Velioğlu Cad. No:64/B Bağcılar
Vizyon optik inönü mh 428. sk no:3/b Bağcılar istanbul

T. +90 212 630 89 39 (Hafta içi 9:00-17:30)

Whatsap. +90 555 088 75 05 (Hafta içi 9:00-17:30)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!