Oğlak Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir

Oğlak Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir
Oğlak Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir

Oğlak Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir Oğlak burcu kadını, her zaman özgüvenlidir. Fakat fikri olmayan hiçbir konuda konuşmayı tercih etmez. Bu davranışı onu içi dolu bir egoyla tanımamıza neden olur. Yaşlılarla da çocuklarla da harika bir iletişimi vardır. Herkesin yaşına inebilir, bir bakmışsınız yaşlı bir teyzeyken bir de bakmışsınız ki ufacık bir çocuk oluvermiş. Nabza göre şerbet vermeyi seven bir burçtur. Duruma göre hareket etmeye bayılır.

Oğlak Burcu Kadını Özellikleri

Eğer bir Oğlak burcu kadınıyla evlenirseniz yuvanız her zaman huzurlu olur. Bu burca mensup olan kadınların büyük bir kısmı gece eğlencelerinden ve fazla hareketli yaşamdan hoşlanmazlar. Daha sakin bir yaşam tarzını benimserler. Çünkü bu hayat tarzı onları en iyi şekilde yansıtır. Ailesine, evine ve işine her daim bağlı olan Oğlak burcu kadınlarının kötü olan tek yönü ise dertlerini hep içine atıyor olmasıdır.

Oğlak burcu kadını her derdini biriktirir. Sonra bir anda patlar. Tabii bu da hiç iyi olmaz. Halbuki sakin kalsa, sorunlarını hemen anında anlatıp oracıkta çözse böyle problemler de doğmamış olacak. Ama bu huyundan bir türlü vazgeçemiyor. Oğlak Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir Oğlak burcu kadınlarının harika birer anne olduklarını da belirtelim istiyoruz. İster bir bebek doğursun, ister bir evcil hayvan sahiplenmiş olsun. Harika bir annedir.

Çünkü çok anaç bir yapısı vardır. Herkesi kucaklar. Çevresindeki insanların her zaman iyiliğini düşünür. Hani iki eli kanda olsa yardımınıza koşan insanlar vardır ya, işte Oğlak burcu kadını tam olarak böyle bir dosttur. Kötü gününüzde de sizin yanınızda olmaktan bir an bile geri kalmaz. Tüm bunların yanı sıra harika bir sırdaştır. Oğlak Burcu Kadını Özellikleri  Ona vereceğiniz herhangi bir sır hep onda kalacaktır. Tam bir kapalı kutudur. Bu kendine has yapısıyla herkes tarafından sevilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!