Endüstriyel Servisi
Endüstriyel Servisi

Endüstriyel Servisi İstanbul Tolon Endüstriyel Servis ağırlıklı olarak SERVİS ASİA Endüstriyel Teknik Servis organizasyon yapısı, uzman personel, deneyimli servis ve teknoloji organizasyon yapısı ile otel, restoran, hastane, catering firmaları, hizmet verdiğimiz sektör ve kurumlardaki askeri tesisler için endüstriyel tesislere hizmet vermektedir. seviyesi. Servis talepleriniz için 0216 540 00 23- 0532 789 75 07 numaralı telefondan servis merkezimizi arayabilir veya servis talep etmek için servis formunu kullanabilirsiniz. Endüstriyel Moda Servisi Garanti kapsamında olan ürünleriniz için fiyat garantisi ile 1 yıl garanti malzemesi ve işçilik sunuyoruz. SERVİS ASİA Endüstriyel mutfak teknik servis hizmetleri, tüm orijinal ve yedek parçalar, deterjan ve parlatıcı pompaları, üstün kaliteli deterjan ve durulama ürünleri, ekonomik fiyat ve satışlar.

Endüstriyel Moda Servis

İstanbul Tolon Endüstriyel Hizmetler en ünlü elektronik markalarından biridir ve en önemli nedeni geniş servis ağı ve bayileridir. Endüstriyel Mutfak hizmetlerine ek olarak, bu markanın dayanıklı elektronik araçları ününün en önemli nedenlerindendir.Endüstriyel mutfak
Ürettiğiniz yiyeceklerden para kazanıyorsanız, işinize yardımcı olan endüstriyel bir mutfaktır. Endüstriyel mutfak eşyaları temiz ve sağlıklı olmalıdır. Hızlı ve kaliteli hizmet sunarken, mutfak personeli yemek yememelidir. Metalden yapılmış olduklarından kolayca deforme olmazlar. Mutfak eşyaları çok dayanıklıdır. Birden fazla tipteki bu aletler dikkatlice seçilmeli ve kullanım için en uygun olmalıdır. Bu nedenle, endüstriyel mutfaklarda bazı hatalar veya arızalar meydana gelebilir. Bu birden fazla nedenden dolayı olabilir. Bu durumu 3 farklı şekilde inceleyebiliriz.

Endüstriyel Moda Mutfak Servisi

1) Personelin Menşei: Bazı mutfak personeli araçlarla nasıl çalışacağını bilmediğinden bazen bazı sorunlar olabilir. Böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorsak, mutfak personeline gerekli eğitimi vermeliyiz. 2) Menşei Menşei: Çin malı denilen düşük kaliteli parçaları kullanmak mümkündür. 3) Kurulumdan: Ürünü giyen ekip yanlış veya bilerek monte edilmiş olabilir. Endüstriyel Mutfak Servisi Kasıtlı bir hata ile ikinci bir iş elde etmek için bir girişim var. Endüstriyel Mutfak Servisi Parayla çalışan hizmetler yerine, servis odaklı servislerle çalışmak faydalı olmayabilir.
SERVİS ASİA Endüstriyel Mutfak Sistemleri’nin en iyi teknik servisinin güvenilirliği ile, sizlere İstanbul Tolon Endüstriyel Servis’in profesyonel kadrosunu seçerek sizlere özel eğitimler vererek müşterilerimize hızlı, kaliteli ve profesyonel hizmet veriyoruz. değerli müşteriler.
İstanbul Tolon Endüstriyel Servis olarak doğru yerde ve atölyemizde bulunan cihazlarınızı size zarar vermeden onarıyoruz.
Endüstriyel tip endüstriyel mutfak ekipmanınızın onarımı konusunda deneyimli ekibimiz, uzman kadromuzla garanti altına alınmış ürünleriniz için ekonomik fiyat ve parça garantisi sağlamaktadır. Gelişen teknolojiye uyum sağlayan deneyimli kadromuz ve en önemlisi, müşteri memnuniyetini benimsemiş iyi bir hizmet sunuyoruz.

Endüstriyel Servis
Endüstriyel Servis

Endüstriyel Bulaşık Makinesi Onarım

Endüstriyel Bulaşık Makinesi, Endüstriyel Çamaşır Makinesi, Bainmarie, Buz Makinesi, Endemstriemel Ocak, Endüstriyel Fırın, Endüstriyel Soğutucu Bakım, onarım, yedek parça servisi, montaj ve kart onarımı, teknik destek gibi tecrübeli teknik kadromuz ile sizlere sunuyoruz.
Endüstriyel mutfaklarda genellikle profesyonel pişirme cihazları ve pişirme için fırınlar bulunur. Yemekten sonra bulaşıkları temizlemek için endüstriyel bulaşık makineleri de vardır. Ayrıca, profesyonel mutfakların kullandığı endüstriyel mutfak ürünleri, yiyecekleri taze tutan buzdolapları içerir.

Her mutfağın temel işlevi yemek yapmaktır. Ancak, bunun en önemli koşulu, kullanılan ürünlerin kalitesidir. Yemek ve mutfak kalitesini belirleyen bu ürünler çok sağlam ürünlerdir. Uzun süreli kullanım için paslanmaz ve dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve iş aksamasına neden olmaz. Ancak, zaman zaman arıza yapabilir veya eski performanslarında çalışmayabilir. Bu gibi durumlarda, İstanbul Tolon Endüstriyel Servis ile iletişime geçebilir ve çalışmalarınıza en pratik çözümlerle devam edebilirsiniz.

Hızlı ve Kaliteli Teknik Servis

Endüstriyel mutfak ürünleri arasında yer alan bulaşık makineleri kullanım veya zamanla bozulmalara neden olabilir. Bu arızalardan en önemlisi, makinenin çalışmaması ve su olmamasıdır. Bunun nedeni; kapı kilidi düğmeye basmaz, kapı düzgün kapanmaz, su seviyesi anahtarı arızası ve elektrikli musluk arızası olur. Aslında, başka birçok neden var.
Endüstriyel makinelerle ilgili bir hatayla karşılaştığınızda, endüstriyel makine servisine müdahale etmeden başvurmanız gerekir. Ancak, teknik servis alacağınız hizmetin güvenilir ve kaliteli hizmet verdiğinden emin olmanız gerekir. Aksi takdirde, deneyimsiz bir servis makinenizde çok daha büyük hatalara neden olabilir.

Bu, işletmeniz için hem zaman kaybı hem de finansal zarar anlamına gelir. Servis Asya, 2003 yılından beri sektördeki tecrübesi ile müşterilerine en kaliteli ve güvenilir endüstriyel mutfak ürünleri teknik servisi sunmaktadır.
Endüstriyel mutfaklar; profesyonel hizmetler, müşteri dolaşımı işletmelerden daha fazlasıdır. Bu nedenle birçok işin kısa sürede gerçekleştirebilecekleri ekipmana ihtiyacı vardır. Bu ekipman endüstriyel buzdolaplarını içerir. Ancak, bu ürünler de çeşitlere ayrılır.
Endüstriyel ürünlerin montajı ve kurulum sonrası bakım ve arıza hizmetleri endüstriyel teknik servisler tarafından yapılmaktadır.

Tolon Servisi

Bu hizmetlerde, endüstriyel ürünlerde çözümler üretmek için kurulum ve montajdan klasik parçaların bakımına kadar farklı önleyici ve düzenleyici bakım ürünleri kullanıyoruz. En iyi sonuçların çabaları birleştirerek elde edileceğine inanıyoruz. En iyisini yapma sorumluluğunu ve ortak başarılarımızın sonucunu elde etmek için çalışıyoruz. Tolon Moda Servisi Sürekli gelişim arayışında olan ve sınırları aşmaya çalışan bir ekipten oluşuyoruz. İlerlemek amacıyla bağlı, yetenekli ve koşullanmış ekibimiz, sizlere endüstriyel hizmet vermenizi bekliyor. Sanayi alanında ilk yılda meydana gelen hataların% 50’sinin montaj ve montaj hatalarından kaynaklandığı görülmektedir. Bu nedenle sınai teknik servis hizmeti veren firmamız montaj işlemini çok ciddiye almaktadır. Taahhüt ettiğimiz tüm projeler için montaj geliştirme yapıyoruz ve sözleşme ve zaman limitine uymaktan sorumlu satış koordinatörü görevlendiriyoruz. Bu koordinatörler tüm kurulum ve incelemelerin izlenmesinden sorumludur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!