MACFit Nerede
MACFit Nerede

MACFit konseptine sahip herkes yeni bir spor merkezi için hizmete sunuyor, Türkiye’yi daha fit ve sportif hale getirmeyi amaçlıyor
Amacı; Yüksek kalite standartlarında hazırladığımız eğlenceli ve heyecanlı kulüpleri  üyelerimize makul fiyatlarla sunmak. MACFit Deneyiminiz olsun, Spor ile ilk defa tanışıyor olun, MACFit spor merkezlerinde istedikleri her şeyi bulacaksınız . Oldukça temiz ve nezih bu spor merkezleri hemen hemen tüm Türkiye’mde bulunmakta.

En Kaliteli Spor Ekipmanları

Tüm ekipmanları Life Fitness marka oldukça kaliteli ve sizleri çok fazla yıpratmadan kaslarınızı çalıştırmamızı sağlıyor. ve kulüplerimiz herkesin ihtiyaçlarına uygun geniş kardiyo ve ağırlık ekipmanlar bulunmakta.

MACFit
MACFit

MACFit En Uygun Fiyatlara

Kulüplerimizde aylık 55 TL’den başlayan üyelik fiyatları sunuyor, her kesimin spor yapmasını ve sağlıklı kalmasını isteyen MACFit  Yaza yaklaştığımız şu günlerde kesinlikle düşünmeden hepimizin gitemesi ve spor yapması gereken Fit Kalma merkezi.

MACFit İLETİŞİM BİLGİLERİ

https://www.macfit.com.tr/bizeulas

MACFit markası kulüplerini her zaman yeni fikirleriyle geliştiriyor. Geçtiğimiz sene Türkiye’de bir ilke imza attı, online spor salonu üyeliği oluşturma gibi teknolojik özelliği olan kulüp. Bu sene kulüplerini sadece kişisel bir şifre ile açılan otomatik kapı özelliği de sunmakta ; Evet gençler yada spor yaparak genç kalmak isteyenler beklemenize gerek yok MACFit Spor salonunun web sitesine girerek online kaydolun.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!