Saklı Göl Şile

Saklı Göl Şile
Saklı Göl Şile

Birazda İstanbul’a yakın eşsiz bir güzellik hakkında konuşacağız, Kaman dere köyünde bulunan Saklı Göl . Şile’de bulunan efsane mekanda yürüyüş, kahvaltı ve temiz havanın tadını çıkaracaksınız. Saklı Göl Şile Adı gibi bir çok güzelliğin içinde gizlenmiş olan bu göl, doğa tutkunlarının uğrak yeri oluyor.  Buraya geldiğinizde, saklı göle bağımlı olacağınızdan eminsiniz. Yapay baraj gölü olan bu yer, servis tesisi ile uyumludur. Ancak bir uyarı alırsak tesis hafta sonları kalabalık olabilir, bu yüzden erken giderseniz iyi olur.

Tepenin kenarında piknik, barbekü, ızgara, fotoğrafçılık, özellikle doğayı fotoğraflamak isteyenler var. Gölün yaptığı restoranın tadında da piknik yapabilirsiniz. Bu hizmet elbette sizlerin tercihine kalmış.

Saklı Göl Şile

Kahvaltı oldukça tatmin edicidir ve hatta 2 kişi rahatça bir kişinin kahvaltısı ile doyabilir.  kahvaltı ile birlikte menemen alabilirsiniz. Böylece şimdiye kadar tattığınız en iyi menemenin lezzetinin tadını çıkaracaksınız. Saklı Göl Şile Kahvaltı dışında ızgara, balık, nargile ve tatlı çeşitlerde vardır. İsterseniz barbekününde tadını çıkarabilirsiniz.

Yemek ve Kahvaltı Fiyat Listesi

Fiyat Güncelleme Tarihi: 16.02.20178

  • Köy kahvaltısı ve 1 demlik çay: 40 TL
  • Piknik için ağaç altı masa 6 kişilik: 40 TL
  • Göl kıyısı kamelyalar 6 / 8 kişi: 45 – 50 TL
  • Mangal (küçük/büyük): 20 – 25 TL
  • Semaver: 30 TL
  • Kuver kişi başı (tabak, çatal, bıçak, ekmek, su): 5 TL
  • Çalışma Saatleri: 08:00 – 23:00

Şile Saklı Göl Fotoğrafları

Şile Saklı Göle Nasıl Gidilir

Saklı Göl – Şile Nerede, Nasıl Gidilir?
Adres: Karamandere Köyü, Saklı Gölü, Şile / İstanbul

Telefon: 0216 731 21 69

Oraya nasıl gidilir: İstanbul-Şile kara yolunda Şile işaretini takip edin. Şehir merkezi girişine gelmeden önce Işık Üniversitesi’ne gidin ve ardından Ahmetli Köyü’ne doğru ilk ışıklardan sağa dönün. Köy yolunda 3 km geçtikten sonra Saklı Gölü’nün tabelası çıkacak. İşaretini takip edin. Şile Saklı Göle Nasıl Gidilir Detaylı yol bilgisi için yol haritası bölümüne bakabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!