KRİPTO PARA CARDONA (ADA) GELECEĞİ
KRİPTO PARA CARDONA (ADA) GELECEĞİ

Kripto yani sanal para piyasası son zamanlarda oldukça hareketli olmaya başlandı. Piyasaya birçok kripto para sürüldü, bunların içinde Cardona kripto para yatırımcıları tarafından oldukça fazla rağbet görmeye başladı. Dünyada ençok tercih edilen Bitcoin 60 bin doların altına düşmesiyle kripto para yatırımcıları değişik farklı kripto paralara yönlendi.

KRİPTO PARA CARDONA ( ADA)

Bu kripto paralar içerisinde en çok ilgiyi Cardona yani Ada gördü. İsmi fazla duyulmadı fakat kendine olan rağbet nedeniyle adından söz ettirdi. Yapılan bu rağbet sonucunda kripto para Cardona (Ada) geleceğini yükseklerde gösterdi. Kripto paralardaki dalgalı seyir Cardona’yı yatırımcılarına yönlendirdi. Cardona yatırımcısına oldukça fazla kar elde ettirerek yatırımcısının yüzünü güldürdü. Haftalık hacim yükselmesinde Cardona ilk 10’da yerini almıştır. Bu hafta içerisinde kripto paralarda oldukça fazla düşüş olmakta fakat Cardona kendini sabitlemiş durumda.

Cardona 2015 yılında ortaya çıkmıştır. 2017 yılında ise Ethereum ve BitShares’in kurucularından olan Charles Hoskinson başlattı. Mühendis ve akademisyenlerden oluşan ekip ile tasarlanıp geliştirilmiştir. Kripto para gönderim ve alım için ADA kripto sistemine bağlı olan platform olarak geçmektedir. Cardona bir kripto para olarak bilinmemeli ve dünya üzerindeki bireyler, hükümetler ve kuruluşlar kullanmakta finansal hareketleri yürüten teknoloji anlamında güvenli bir platformdur.

Cardona Satın Almak İstiyorum

Cardona satın alınabilmesi için güvenli sağlam kripto para borsalarına yönelmek olacaktır. Bu kripto borsaya üye olunarak alım satım yapabilirsiniz. Cardona alım satım yapan birçok güvenli borsalar bulunmaktadır. Bu kripto borsaları

  • Paribu
  • Bitexen
  • Binance
  • Bitay
  • Exenpay
  • BtcTürk
  • Gate.io
  • Bitlo
  • Coinbase
  • TrBinance

Bu kripto para borsalarına kayıt olmak için bunların kendi programlarını indirmek gereklidir. İndirme işlemi yapıldıktan sonra kimlik bilgilerini girerek kayıt olma işlemi tamamlanır. Cardona almak için kendi adınız kayıtlı bir hesap numaranız bankada açılması gerekir. Başkasının adına olan hesapla kripto para borsasında işlem yapamazsınız. Kendi adınıza olan banka hesabınızdan kripto para borsasına havale göndererek alım ve satım işlerini yapabilirsiniz. Kripto para Cardona (Ada) Bu yazımızın yazıldığı saatlerde cardona 1 dolar seviyelerinde işlem görmektedir. Piyasaların düşme trendin de olmasına rağmen Cardona iyi bir direnme göstermekte buda yatırımcısının yüzünü güldürmektedir. Cardona da aşırı bir talep patlaması olmaktadır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!