kombi servisi
kombi servisi

Kombi Paşaköy Servisi Hem günlük hayatta hem de ısıtma ve sıcak su ihtiyacında kullanılan kombilerin bakımı son derece önemlidir. Satın alınan kombiler, yılda bir kez uzun ömürlü ve servis edilir. Asia Kombi Service size bu noktada hizmet vermektedir. Kazan bakım ve onarımı nasıl yapılır? Kazan tamirinde ve kazan bakımında nelere dikkat edilmelidir?

Kombi Servisi Paşaköy

Kombi bakım ve onarımı nasıl yapılır? Eviniz için satın aldığınız kombiler; Paşaköy Kombi Servisi DemirDöküm, Vaillant, Ferroli, Baymak, Bosch, Alarko-Carrier, ECA, Ariston, Protherm, Arçelik, Baykan, Airfel, Baxi, Lambert gibi önde gelen ve kaliteli markaların ürünleri olsalar bile bir yıl. Kazanın düzenli bakımı, ürününüzü uzun süre aktif olarak kullanmanıza yardımcı olur. Peki kazan bakım ve onarımını yaparken nelere dikkat etmeli? Sırasıyla kazan bakım ve kazan onarımı için yapılacaklar:

Genellikle bir boru anahtarı veya pense ile çıkarılabilen kazanın altındaki tesisat borularına monte edilen filtrenin temizlenmesi, kullanıcılara ortalama% 10’luk bir tasarruf sağlayacaktır. Bununla birlikte, bu filtreyi çıkarmadan önce, kazanın kapatılması ve kazanın altındaki vananın, bir tarafın kazana bağlı ve diğer tarafın rölantide açılması ve suyun tamamen boşalmasıyla basıncı düşürülmesi gerekir. Ardından, kazanı tamir ederken, filtre su ile temizlenmeli ve değiştirilmelidir. Yine, kazanın altında, kazanın her iki ucundaki kazana bağlı olan diğer vana tekrar doldurulmalıdır. Bir sonraki adım, tarakların üstündeki vidayı gevşetmek ve su akmaya başladıktan sonra tekrar sıkmaktır. Bu sürüm süreci önemli bir ayrıntıdır, solunmuştur. Bazı kombiler bunu otomatik olarak yapar, ancak kazan bakım ve kazan onarımını sağlamakta fayda vardır.

Kombi Paşaköy Servis

Bu filtre temizliği ayda bir kez yapılmazsa, özellikle yeni petek içeren evlerde sirkülasyon pompası, filtrede biriken kahverengi pas kirleri nedeniyle taraklarda sıcak suyu kolayca sirküle edemez. Sonuç olarak, aynı gazı yaksanız bile taraklarınız daha az ısınır. Ek olarak, kazan bakım ve kazan onarımının yanı sıra petek ve tesisat temizliği, kazan için çok faydalı olacak ve size uzun süreli bir hizmet sunacaktır.

UZMAN TEKNİKÇİLER
Kombi kazan ve diğer DEMİRDÖKÜM ürünlerinde alanında en iyi kadroya sahip profesyonel hizmetlerimizi arayın.
7 GÜN 24 SAAT SERVİS
Sorun çıkmadığında, haftanın her günü ve her saat size hizmet verdiğimiz DEMİRDÖKÜM Kombi servisi.

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ
Sizi yalnızca bir defalık müşteri olarak görmüyoruz, size sunulan hizmetin tam karşılığı olan fiyatlarla hizmet ediyoruz.

HIZLI VE KALİTE HİZMETİ
Müşterilerimiz için en doğru işlemleri zamanında ve en uygun fiyata yapıyoruz. DEMİRDÖKÜM hizmeti olarak, tüm servis ve bakım operasyonlarımızda garantili ve kaliteli hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Sürekli gelişen teknolojileri takip ediyor, çalışanlarımızı eğitiyoruz.
DEMİRDÖKÜM kombi servisi, her an 15 yıllık tecrübesiyle.
Bakım sonrası garanti ve diğer yardımları sağlıyoruz.
Tüm değiştirme ve tamir işlemleri için orijinal parçalar kullanıyoruz.
SORUN GİDERME VE ONARIM
İstanbul’daki kombi kullanıcılarına, uzman kadromuza ve gelişen teknolojilerin sürekli takip edilmesine yönelik hizmetlerimizle hizmetinizdeyiz.

Kombi Teknik Servisi

Cihazlarınızla ilgili arıza tespit ve tamir hizmetine ek olarak, periyodik bakım hizmetleri için yılda 365 gün teknik servisimizden en uygun fiyata en kaliteli hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca, kapıda kredi kartıyla ödeme yapmak istiyorsanız, mail order ile çevrimiçi ödeme yapabilirsiniz. Servislerimizden aldığınız hizmetlerde kullanılan yedek parçalar ve ticari ürünler cihazınızın orijinal parçaları olup, Kombi Servis yedek parçalarının değiştirilmesinde değiştirilen yedek parça ve işçilik hizmetimizle 1 yıl garantilidir. Hangi hizmetin size en iyi ve en kaliteli hizmeti verebileceğini öğrenmek için lütfen müşteri hizmetlerimizi arayın. Kombi uzun yıllar periyodik olarak korumanızı, verimli kullanmanızı ve orijinal yedek parçalar kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

PERİYODİK BAKIM
Öncelikle ürünlerimizi ve hizmetlerimizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kazanı uzun yıllar periyodik olarak korumanızı, verimli kullanmanızı ve orijinal yedek parçalar kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Cihazın periyodik bakımı yoksa ve cihazınızda orijinal yedek parçalar kullanmıyorsanız, cihazınızın arıza oranını arttırır, yakıt maliyetlerinizi arttırır ve cihazın ekonomik ömrünü kısaltır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!