Beyaz Eşya Servisi
Beyaz Eşya Servisi

Fındıklı Mahallesi Beyaz Eşya Servisi İstanbul’da beyaz eşya servisi konusunda tüm arızalar ve bakım konusunda 22 yıllık tecrübeye sahip firmamızdan teknik destek alabilirsiniz. Ayrıca, ekipman kalitesinin yanı sıra son derece deneyimli uzman kadroya sahiptir. Karşılaştığınız tüm arızalar ve arıza yaşamadan alınabilecek önlemler uzmanlık alanımızdır. Şirketimiz ayrı klima, kombi ve diğer cihazlar ile merkezi temizleme sistemleri uzmanlarının yanı sıra çeşitli bölgelerdeki şubelere hızla müdahale etme imkanı sunmaktadır.

Fındıklı Mahallesi Beyaz Eşya Servisi

Memnuniyetinize verdiğimiz değer her zaman kendimizi daha da geliştirmemize yol açar. Çünkü beyaz eşya teknik servis alanı sürekli yeni cihazlarla karşılaşılan ve gelişmenin şart olduğu bir sektör. İstanbul’un hemen hemen tüm bölgelerine hızlı bir şekilde ulaşarak, yaşadığınız sorunlara çözüm buluyoruz. En önemli mesele, sunduğumuz çözümlerin kalıcı olmasıdır. Çünkü, sıkıntıyı tekrar deneyimlemeniz kabul edilemez ve bizim adımıza başarısızlık olarak değerlendiriliyor. Bu bilinçle 19 yıl boyunca verdiğimiz tüm teknik hizmetlerde hareket ediyoruz.

Beyaz Eşya Fındıklı Mahallesi Servis

Klima tamir ve montajı, yat buzdolabı onarımı, tekne buzdolabı ve kombi teknik servislerinin yanı sıra, size güven duymak için çalıştığımız tüm ürün tipleri ve modelleri. Beyaz Eşya, klima ve kazan servisi iklimlendirme hizmeti vermektedir; 2009 yılında İstanbul’da kuruldu. Sektöründe güçlenerek yoluna devam etmek isteyen şirketimiz, siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücüyle çalışmaktadır. Şirketimiz tamamen müşteri memnuniyetine odaklanmıştır; İstanbul’un en kaliteli ve donanımlı personeli ile sektördeki lider firmalardan biridir.

Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, kombi, klima ve ankastre ürün arızaları, kullanılan tüm parçalar için garanti hizmeti veriyoruz. Hızlı ve Yerinde Servis Bir servis talebiniz olduğunda, en yakın dolaşım ekibimiz en kısa sürede belirtilen adresinize ulaşacak ve probleminizi çözecektir. Mümkünse, cihazınız ortamınıza hızla müdahale eder ve gerekirse atölyemize getirilir. Tüm Markalara Beyaz Eşya Servisi Hizmet Geniş yedek parça yelpazemiz ile tüm beyaz eşya markalarına kapsamlı hizmet veriyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!