Goldstar Servisi
Goldstar Servisi

Goldstar Servisi hizmetlerinde. Alışagelmiş bütün hizmetlerimizin güvenilir kuruluşumuz. Sizler için yerinde gideriyor. Uluslararası markalar dahil olmak üzere her markaya hizmetler bizde.Tam tamına 24 aylık iyi bir garantiye sahip olabilmeniz için yapmanız gereken bizleri aramak ve İhtiyacınız olan bütün tamire hizmetlerini firmamız bünyesinde karşılamaması sağlamak alışılagelmiş markamız uluslararası personellerimiz dahil olmak. Üzere Eğitimli ve iş güvenlik prensibine saygılı nitelikte çalışmalar sunuyor. Çalışmalarımız için elimizden geleni, Çok daha fazlasını sunarak ihtiyacınızı en nitelikli personellerimiz de karşılamak üzere elimizden gelenin %100 fazlasını gerçekleştiriyoruz.

Goldstar Servisi

Yerinde ve kusursuz çözümler ihtiyacınızı karşılamak için servis personellerimiz dahil olmak üzere kusursuz nitelikli personeller adresinizde. Goldstar Servis Sizler için çalışıyor uluslararası markanız için mücadele gösteriyoruz beyaz eşya ve kombi Ürünleriniz için deneyimli ve Ehil personeller sizde hem de çok hızlı. Ev aletlerinde en önemlileridir beyaz eşyalar bu beyaz eşyaların acilen bakım yapılması ve arızalarının giderilmesi en önemli hususlardandır.  İşte biz bu noktada sizlerin yanında olarak uluslararası markanıza renk katıyoruz. Miele veya Arçelik Beko Indesit Ariston Aman ha Yani kısacası tüm markaya hizmet alabileceğiniz kusursuz hizmetlerle yanınızdayız.

Goldstar Buzdolabı Servisi 

Hizmet verdiğimiz bölgeler arasında Ataşehir Kozyatağı Kadıköy Kuzguncuk Üsküdar Libadiye Çekmeköy Çengelköy Beykoz Kavacık Ataşehir Küçükyalı İdealtepe Maltepe Cevizli Kartal Kurtköy Pendik Sultanbeyli Sancaktepe Sarıgazi Şile Ömerli Riva Yani kısacası Anadolu Yakası’ndaki bütün bölgeler için çalışmalar sunacağız. Goldstar Servisi için var gücümüzle sizlere desteklerle yerinde hizmet vererek sorunlara dur diyeceğiz. İletişim Bilgilerimiz 0216 540 00 23 https://istanbulgoldstarservisi.org/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!