Ataşehir Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

Ataşehir Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Ataşehir Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi kurumsal yapısı birçok şubeleri ve Tıbbi birimleri ile iyi bir doktor ve personel kadrosuna sahip. Ataşehir Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Anlaşmalı zengin kurumlarıyla ve profesyonel sağlık personelleri ile İstanbul Anadolu Yakasında çok rahat ulaşabileceğiniz bir lokasyonda.

Ataşehir Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

Dahili tıp birimlerinin den bahsedecek olursak,  acil tıp bölümü anabilim dalı, Aile Hekimliği anabilim dalı, çocuk sağlığı ve hastalıkları anabilim dalı, çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları anabilim dalı, gibi aynı zamanda multidisipliner klinikler ; akciğer kanseri teşhis ve tedavi kliniği, cinsel işlev bozuklukları kliniği ve tedavi birimi, Diyabetik ayak kliniği, karaciğer nakli merkezi. gibi aynı zamanda meme hastalıkları Tanı ve Tedavi ünitesi, mikro cerrahi Kliniği, organ nakli gibi önemli noktaların Merkezi sağlık risk değerlendirme kliniği gibi ve sigarayı bırakma kliniği gibi birçok multidisipliner klinikleri bulmakta. Tıbi birimlerin sadece 10 da 3 ni yazabildik detaylı bilgi için 0216 578 40 00 hasta danışmanından öğrenebilirsiniz.

Rahatsızlığınız dahilinde beslenme ve Diyabetik sorunları , dil ve konuşma bozuklukları klinik eczacılık ile alakalı dahiliye bölümler, klinik psikolojisi, transfüzyon Merkezi gibi önemli bölümler de bünyesinde bulundurmakta. Yeditepe Üniversitesi Hastanesi nde anesteziyoloji ve reanimasyon anabilim dalı çocuk cerrahisi genel cerrahi göğüs cerrahisi göz hastalıkları. kadın hastalıkları gibi önemli Cerrahi Tıp birimleri de bulunmakta. En ünlü ve Ehil doktorları bünyesinde bulunduran. Bu enfes hastane siz değerli hastalarına mükemmel hizmetleri , doğru teşhis tanıları ile birlikte İstanbul Anadolu Yakasında hizmetler sunmakta. Ataşehir Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Evet yazımızda bahsettiğimiz gibi atladığımız birçok bölümleri var Bu mükemmel hizmetler sunan hastanenin iletişim bilgilerini de sizleri aşağıda sunuyor olacağız yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz.  e-kent her zaman sizlere doğru ve dürüst iletişim bilgileri sunar.

Ataşehir Yeditepe Üniversitesi Hastanesi İletişim Bilgileri

Adresİçerenköy Mahallesi Hastane Sokak No: 4, 4/1 Ataşehir – İstanbul

Tel:(0216) 578 40 00

Fax:(0216) 469 37 96

Mail:infohastane@yeditepe.edu.tr

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!