servis asia
servis asia

Beyaz Eşya ve Ankastre Ev Aletleri Onarım Merkezi olarak hizmetler sunan sektörün öncülerinden profesyonel destekleri ile lider konumda olan şirket sizlere destekler sunmakta. Servis Asia Dünyanın önde gelen markalarına destek ve servis hizmetlerinin yanında, yedek parça ve tedarik edilmesi gereken en önemli hizmetleri sunmak için çalışmalar sürdürmekte. Amana, Gaggenau, General Electric, Westinghouse, Subzero ; Gibi Önemli markalara Servis Asia destekler sunmak için. Kurulmuş Kurumsal ehil personelleri ile olası tüm sorunlara mücadele edebilen bilgi ve beceriye sahip şirketin merkezi İstanbul Ataşehir’de.

Servis Asia

Profesyonel ev aletlerinin tamiri hususunda oldukça başarılı, deneyim sunduğu markalarla birçok iyi iş bitirme bağlantısı, Dahil olduğu bir çok eğitim ve olası arızaların nasıl giderileceği, tekrarlanmaması gereken sorunları önceden tespit etme yeteneğine sahip sektör lideri servis asia sizlere Beyaz Eşya Servis, Ankastre Servis ve Ev Aletlerinin geneline Onarımlar sunmayı hedef seçmiş bir satış sonrası hizmetler şirketi ; Servis Asia Sizlere garantili beyaz eşya servis hizmetleri sunacak.

Beyaz Eşya Servis Uzmanı Servis Asia

Ankastre ürünlerin başında gelen Franke, Teka, Kuppersbusch, Dominox, Silverline Gibi markalara deneyim sunmak ve yılların birikimi ile hatasız ve kusursuz hizmetlerimizi tüm kullanıcılarımıza ulaştırmak için her geçen gün deneyimlerimizi arttırarak sektördeki yerimizi koruyoruz. Servis Asia Gurup şirketimiz 18 senedir İstanbul Anadolu Yakası , İstanbul Avrupa Yakası ve İzmit Bölgelerinde Teknik servis hizmetleri yapmaya devam ediyor.

Servis Asia Hizmetleri :

Beyaz eşya ve ankastre hizmetleri, Ankastre ve onarım hizmetleri, Sanayi tipi buzdolabı ve bulaşık makinesi onarım hizmetleri.

servisasia

Servis Asia İletişim Bilgileri

Anadolu Yakası Merkez : 0216 469 34 35

Avrupa Yakası Şube : 0212 266 68 90

Mobil : 0532 789 75 07

www.servisasia.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!