Westinghouse Servisi
Westinghouse Servisi

Sektöre tam 25 yıldır. Westinghouse Servisi Türkiye’de İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakasında. Her konuda sizlere destek sunan beyaz eşya servis hizmetleri ve kurumsal tamir yönlerimiz de destekler sunuyor yaptığımız işleri Garanti veriyoruz. İşimizi sağlam yaparak kontrol noktalarında ve kontrol aşamasında daha özverili ve dikkatli çalışıyoruz. İşiniz bir beyaz eşya tamircisi ise Westinghouse Servis başka bir yere yaptırmamanız da fayda var.

Westinghouse Servisi 

Sorunsuz ve güvenilir teknik servis hizmeti verirken sizlere Kullanmış olduğumuz yedek parçalarını orijinal olduğunu kanıtlıyoruz. Orijinal olmayan Asla, Replika parçalar Kullanmıyoruz. Sektörde en iyilerden ve en mükemmel markalardan birçoğuna yetkili servislik birçoğuna özel olarak tamir hizmetleri sunarken. Sizin ihtiyacınızı karşılamak maksatlı, Elimizden geleni ardımıza koymuyoruz. Kusursuzluk bizim işimiz için her renginde işin her sektöründe şeffaf la önem göstererek. Yapmış olduğumuz işlere doğru odaklı ve gerçek nitelikli tamircilerimize ulaştırarak oluşan tüm hizmetleri tam zamanında ve yerinde Hallediyoruz.

Westinghouse Buzdolabı Servisi 

İstanbul Anadolu Yakasında birçok bölge hizmetleri sunarken bahsedeceğim. Bölgelerin dışında da bütün bölgeleri hizmetler veriyoruz. Ataşehir, Beykoz, Göztepe, Pendik, Kurtköy, Kartal, Sultanbeyli, Sancaktepe, Dudullu, Ümraniye, Libadiye ve Üsküdar gibi bölgelerin tamamına hizmetler alabileceğiniz, Kusursuz teknik servisimizden destek alın. Westinghouse Servisi İhtiyaçlarınızı karşılamak için, Elimizden gelenin çok daha fazlasını yapmak ve sizleri memnun etmek amacı ile çaba gösteriyoruz.

Westinghouse İletişim Bilgileri : 0216 469 34 35 https://beyazesyaklimaservis.com/westinghouse-servisi/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!