Türkiye’nin İlk Mobil App Davetiye Sistemi

Türkiye'nin İlk Mobil App Davetiye Sistemi
Türkiye'nin İlk Mobil App Davetiye Sistemi

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık birçok işlem daha zahmetsiz ve daha kolay bir hale geldi. Özel günlerin tanıtımı için dağıtılan davetiyelerinde artık internet ortamında paylaşıldığı günümüzde firma müşterileri için çok sayıda davetiye modeli sunuyor. Web adresinde bulunan bu seçeneklerden beğenilen seçeneğin üzerine tıklandığında ise davetiyenin tüm detayları görülüyor. Türkiye’nin ilk mobil app davetiye sistemi hizmeti veren olma özelliğine sahip olan site müşterilerinden aldığı bilgiler ile de özel davetiyeler hazırlayarak linki müşterilerine yolluyor.

davetiye
davetiye

Mobil Davetiye

Nasıl Talep Oluşturabilirim? Davetiye modellerinden (Düğün, nişan, sünnet, doğum günü, baby shower, kutlama, mezuniyet, seminer, açılış davetiyesi) birisini beğenen ve üzerine tıklayan müşterilerin siteye 4 farklı bilgi vermeleri gerekiyor. Sitenin istediği davetlilere Not, Açılış tarihi, Fotoğraf ( en fazla 10 adet ) ve Açılış Adresi bilgilerini siteye Whatsapp üzerinden ileten müşterilere 2 gün içerisinde oluşturulan davetiyenin linki yollanıyor. Bu davetiyelere ek ücret ödeyen müşteriler istedikleri özel kapak tasarımlarına da sahip olabiliyorlar.

Davetiye

Nasıl Ödeme Yapabilirim? Beğendiği davetiye modelini sepete ekleyen müşteriler burada bulunan alanlara Doldurup işlemi onayladıkları zaman karşılarına ödeme ekranı çıkıyor.  Mobil Davetiye Kaliteli bir alt yapıya sahip olan site de bu işlemler kısa sürede tamamlanıyor.

https://happymedya.com/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Pes Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!